Se det digitale energimærke

Parcelvej 17

, 4690 Haslev

1 / 22
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
2.250.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 115.000
Brutto
i
10.019
Netto
i
8.284
Boligareal 165 m²
Carport 63 m²
Udhus 8 m²
Grundareal 941 m²
Værelser 6
Antal plan 1
Byggeår 1936 /2008
Sagsnummer AGGV5518
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 884
Ejendomsværdiskat 1.050
Renovation 214
Skorstensfejning 38
Husforsikring 314
Rottebekæmpelse 5
Jordflytningsgebyr 2
Ejerudgifter i alt 2.507

Flot villa med spændende indretning - attraktiv beliggenhed i Haslev

Centralt i Haslev udbydes nu denne karakterfulde ejendom på 165 kvadratmeter. Husets spændende udformning giver dig en unik bolig, hvor smukke vinkler og et optimalt lysindfald dominerer indretningen. Tre værelser, to badeværelser og et stort, sammenhængende stuemiljø er inkluderet i planløsningen, og udearealerne tæller blandt andet en elegant anlagt have samt et skønt terrasseområde, der vender perfekt mod syd.
Fra den attraktive adresse er der små fire minutter på cykel til Torvet og Haslevs hyggelige handelsgader, og byen har et varieret udbud af specialbutikker og dagligvareforretninger. Der er få minutters gang til togstationen, hvor det på sigt vil være muligt at komme med toget til København på under 45 min. Her er endvidere både daginstitution, skole og gymnasium samt fine fritidsfaciliteter i form af idræts- og svømmehal.
Ejendommen præsenterer sig i upåklagelig stand med facade i sort træværk, hvide småsprossede vinduer og rødt tag. Til huset følger en stor dobbeltcarport, der er opført i samme stil som villaen, og dertil kommer et lysthus fra 2016.
Inden døre mødes du af lyse rum med hvide vægge, let skrånende lofter og flotte gulve i træ og klinker. Særligt nævneværdig er stueområdet, der udgøres af hele fire skønne stuer. Her er enten åbent rumforløb eller franske døre, så lyset kan strømme frit mellem rummene. Den ene stue udmærker sig ved at have en dejlig brændeovn samt en lofthøjde på over 3,5 meter, mens en anden byder på smagfuldt klinkegulv og hele to udgange til den solrige terrasse. En tredje af stuerne er oplagt som spisestue, da den er i åben forbindelse med det hvide køkken.
De tre værelser og badeværelserne er fordelt i flere afdelinger af boligen, og det ene er ekstra stort og har indbygget garderobeskab. Slutteligt er her to entreer, hvoraf den ene leder ud til terrassen.
Den store, sydvendte terrasse er anlagt i træ, og her er læfyldt, da den ligger i husets vinkel. Herudover er der også en lukket terrasse, som er udført i glas.
Kontakt os for yderligere information og en fremvisning. 
kontakt
Herluf Trolles Gade 18
1052 København K.
 
Telefon:
+45
 91550555
CVR nummer:
35659234
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning