VORES VISION ER, AT TILBYDE BRANCHENS BEDSTE KUNDE- OG EJENDOMSTILPASSEDE PRODUKT, TIL OMKOSTNINGER SOM ER AFSTEMT EFTER ØNSKER OG BEHOV.

NOGLE GODE GRUNDE TIL SAMARBEJDE:
•               Økonomisk uafhængige og frie
                - ikke begrænset eller belastet af mæglerkæde, bank- eller realkreditejerskab
•               Branchens bedste åbningstider
                - åbent når køber og sælger har brug for os - 24/7 - 365
•               Tryghed
                - kun uddannede ejendomsmæglere med mere end 15 års mæglererfaring
•               Uddannelse og kompetence
                - kun uddannede ejendomsmæglere, som vurderer, fremviser og sælger
•               Nærværende og personligt engagement
                - 1 kontaktperson - samme person varetager hele salgsforløbet
•               Hver ejendomsmægler - har maksimalt 10 ejendomme til salg samtidig.
                - Tid og overskud til den enkelte ejendom, køber og sælger.
•               Bedre / bedste eksponering
                - Maksimalt antal hjemmesider, netværk, flere og nye salgskanaler
•               Kreative og innovative
                - Vi tilpasser og skaber salget til den enkelte ejendom og ejer
•               Individuel tilpasning af salgsomkostning
                - Fuld ydelse i forhold til ønsker og betaling
•               Gratis hjælp til køb eller leje af ny bolig
                - Ingen bekymringer eller stress

Anbefaling GUNDE & GUNDE:
Hvis du foretrækker en belastende og pågående ejendomsmægler med store armbevægelser og Sælger-Helge-jargon, skal du ikke vælge GUNDE & GUNDE.
Vi havde indledningsvis en del møder med forskellige mæglere omkring vurdering af vores bolig og selve salgsprocessen. Her var det tydeligt, at GUNDE & GUNDE havde den profil, vi ledte efter: En
tillidsfuld, personlig og dybt seriøs tilgang til vores sag og en mægler med styr på processen fra start
til slut.
Vores bolig lå som udgangspunkt i en lidt besværlig kategori – ret speciel lejlighed i fredet ejendom i et forholdsvis dyrt område med en helt særlig beliggenhed. Det betød bl.a. et utal af fremvisninger
og åbent hus-arrangementer, hvor vi under hele forløbet oplevede en meget dedikeret, engageret og personlig service. Altid hurtige og grundige tilbagemeldinger efter fremvisning, kompetent sparring og vejledning samt en god
og ærlig dialog i hele processen.
Vi fik desuden kreative input til alternative planløsninger for lejligheden målrettet forskellige typer af købere. Ligeledes var håndteringen af det aftalemæssige og koordinering af et utal af dokumenter samt i vores tilfælde, dialog med købermægler, meget grundigt og tilfredsstillende.
Vi kan varmt anbefale GUNDE & GUNDE, hvis du ønsker en kvalitetsydelse med personligt engagement til en fair pris.
Hilsen

Ann & Thor

Utroligt:..........
Jeg havde haft min ejendom til salg i 9 måneder hos en af de største kæder - uden at opgaven blev løst. Via et familiemedlem blev jeg herefter anbefalet, at kontakte Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE, som er kendt for at kunne løse vanskelige opgaver.
Der var en positiv oplevelse, som jeg sidenhen har takket mit familiemedlem for mange gange.
Jeg er stadig forundret over, at det er muligt at få et så godt produkt og til en meget billigere pris end hvad jeg skulle have betalt hos den første mægler.
Det var ganske enkelt bedre i alle faser lige fra vurderingen - vejledning - præsentationen - kommunikationen - aktivitet - antal fremvisninger - tilbagemeldinger til salget.
Bravo fra Mads

Jeg kan på det stærkeste anbefale Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE som ejendomsmægler. Gennem årene har jeg solgt flere boliger og mødt mange ejendomsmægler. Jeg har dog aldrig mødt en så passioneret samt løsningsorienteret ejendomsmægler. De var allerede fra første dag meget professionelle og hurtige med deres arbejde. De brugte deres store køberkartotek til, at fremskaffe flere potentielle køber. Desuden yderst servicemindet: hurtig i løbende tilbagemeldinger/status på salget af lejligheden hvilket jeg værdsatte meget. Jeg følte under hele salgsprocessen, at jeg var gode hænder. Jeg kan på det stærkeste og varmeste anbefale Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE og det er personligt ikke sidste gang jeg selv bruger dem.
Benjamin

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE solgte vores ejendom på kun 3½ måneder – efter at vi havde haft den til salg hos en liebhavermægler i 14 måneder uden, at der skete noget – skal jeg love for, at der kom gang i sagerne. Der var flere fremvisninger på de første 3 uger end vi havde totalt set fra anden mægler på 14 måneder – virkelig professionel og behagelig fremtoning, 25 års erfaring i mæglerbranchen kunne tydeligt mærkes i alle faser af handlen fra start til slut og meget professionel håndtering af eftersalg, hvor alt gik lige efter bogen med koordinering mellem køber, sælger, advokater, bank og kreditforening, og da køber ønskede hurtig overtagelse var det bare på med arbejdstøjet og få handlen i hus til tiden på kun 14 dage.  Solgt til den udbudte pris, så rigtig vurdering første gang.
Vi kan varmt anbefale Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE, hvis i står og overvejer hvem der skal sælge jeres lejlighed, hus eller fritidshus.”
Hilsen Tommy

Vi har selv haft en ejendomsmæglervirksomhed i Hellerup. Vi valgte Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE da vi ønskede en Statsautoriseret mægler med lidt år på bagen. Vi valgte med vilje en mindre mægler i håb om at få en bedre service. Lige fra starten har vi fået den ypperligste service hele vejen igennem salgsprocessen (vurderingen, købsaftalen, salgsprocessen, købsaftalen og eftersagsbehandlingen). Vores salg havde en masse udfordringer med gamle servitutter hvilket ejendomsmægleren løste med stor professionalisme. Ligeledes var sælgers advokat temmelig besværlig hvilket også blev løst med stor grundighed. Sagt med få ord: Salgsopgaven blev løst med rettidig omhu. Vi kan kun sige, at vi har været yderst tilfredse med valget af Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE.
Mvh. Britt og Kim

Jeg køber og sælger lejligheder med jævne mellemrum og kender derfor Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE fra deres tidligere virke hos de større mæglerforretninger. Min erfaring er, at de er yderst kompetente i alle faser af ejendomshandel og andre forhold, som er knyttet dertil.
Indtil videre har jeg kun solgt en lejlighed gennem Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE, til gengæld har det været den bedste oplevelse af alle mine salg.
Jeg oplever, at jeg nu kan få et meget mere eksklusivt produkt med personlig betjening når jeg har brug for det og endda til en mere rimelig pris.
Den bedste anbefaling fra Niels

Så har vi fået solgt vores lejlighed gennem Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE,

Der blev virkelig arbejdet for sagen og lagt en enorm indsats i salget af vore lejlighed, hvor de kæmpede for at finde den bedste køber og tilbud til os, hvilket var medvirkende til at vi endte op med en salgspris, som var betydelig højere end udbudsprisen.Så vi kan på alle områder anbefale Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE, til andre der skal sælge i fremtiden. De var kompetente, holdte hvad de lovede og var på alle punkter troværdige, hvor konstant orientering, opfølgning, meget aktivitet og tilgængelighed i alle ugens 7 dage fra 08.30 til 21.00 var en selvfølge.

George

"Min kone og jeg har solgt vores lejlighed på Nordre Frihavnsgade, gennem GUNDE & GUNDE. 
Fra start af processen blev vi behørigt oplyst og fik en rigtig god service fra GUNDE & GUNDE. Alle vores spørgsmål blev besvaret hurtigt og selv efter lejligheden blev solgt, tog Kenn fra GUNDE & GUNDE sig tid til at tale med os og havde aldrig travlt med at komme videre eller lukke samtalen. 
Vores salgsproces blev fulgt helt til dørs af GUNDE & GUNDE helt frem til overleveringsdatoen. 
Derudover havde GUNDE & GUNDE en super skarp pris for en fuld salgspakke som var bedre end alle de andre ejendomsmæglere vi undersøgte. 
Vi har haft en rigtig glædelig oplevelse af at være kunder hos GUNDE & GUNDE og er blevet behandlet godt og professionelt undervejs i hele vores salgsproces, og vi vil derfor varmt anbefale dem.