VISION / ANBEFALING

VISION / ANBEFALING

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE, er en familievirksomhed, som er baseret på vores store erfaring, lokalkendskab, netværk, engagement, effektivitet, troværdighed og nærvær.
Vores vision er at tilbyde branchens bedste produkt  og service, til omkostninger som er afstemt efter kundens ønsker og behov.
Nogle af de gode grunde til at vælge os er:
•               Økonomisk Uafhængige og frie
                - ikke begrænset eller belastet af kæde, bank eller realkredit ejerskab
•               Vi bor og arbejder der hvor vi sælger
                - Lokalt tilhørsforhold betyder alt
•               Branchens bedste åbningstider
                - åbent når køber og sælger har brug for os.
•               Tryghed
                - kun mæglere med mere end 15 års erfaring som mægler i København
•               Uddannelse og kompetence
                - kun uddannet personale (mæglere) som fremviser og sælger
•               Nærværende og personligt engagement
                - 1 kontaktperson - samme person varetager hele salgsforløbet
•               Vi tager max. 10 ejendomme til salg pr. mægler
                - Tid og overskud til den enkelte ejendom, køber og sælger.
•               Bedre / bedste eksponering
                - Maksimalt antal hjemmesider, netværk, flere og nye salgskanaler
•               Kreative og innovative
                - Vi tilpasser og skaber salget til den enkelte ejendom
•               Individuel tilpasning af salgsomkostning
                - Fuld ydelse i forhold til betaling
•               Gratis hjælp til køb eller leje af ny bolig
                - Ingen bekymringer eller stress
SENESTE ANBEFALINGER FRA VORES KUNDER
Utroligt:..........
Jeg havde haft min ejendom til salg i 9 måneder hos en af de største kæder - uden at opgaven blev løst. Via en kollega blev jeg herefter anbefalet, at kontakte Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE, som havde løst en vanskelig opgave for ham.
Der var en positiv oplevelse, som jeg sidenhen har takket min kollega for mange gange.
Jeg er stadig forundret over, at det er muligt at få et så godt produkt og til en meget billigere pris end hvad jeg skulle have betalt hos den første mægler.
Det var ganske enkelt bedre i alle faser lige fra vurderingen - vejledning - præsentationen - kommunikationen - aktivitet - antal fremvisninger - tilbagemeldinger til salget.
Bravo fra Jørn Svendstrup

Bravo fra Jørn Svendstrup

Vi har brugt Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE med 100% tilfredshed                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Lige fra start, var de yderst professionelle angående vurdering og salg af vores bolig. Sagsbehandlingen og håndteringen  har hele tiden været yders god, alt aktivitet og korrespondance fra og til købere mv., blev med det samme videresent til vores information og store tilfredshed. Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE har været yders fleksible angående vores salg og alt er blevet ordnet på de tider af døgnet hvor vi havde tid.                                                                                                                                                                                                                                                                                          Kort og kontant, så kan Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE bedst beskrives som værende:- Yderst professionelle - Venlige mennesker - Servicemindet.                                                                                                                                                                                                                                                                              Vi anbefaler gerne Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE til alle der ønsker at sælge der bolig

Med venlig hilsen jannik & Glennie                                                


Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE solgte vores ejendom på kun 3½ måneder – efter at vi havde haft den til salg hos en liebhavermægler i 14 måneder uden, at der skete noget – skal jeg love for, at der kom gang i sagerne. Der var flere fremvisninger på de første 3 uger end vi havde totalt set fra anden mægler på 14 måneder – virkelig professionel og behagelig fremtoning, 25 års erfaring i mæglerbranchen kunne tydeligt mærkes i alle faser af handlen fra start til slut og meget professionel håndtering af eftersalg, hvor alt gik lige efter bogen med koordinering mellem køber, sælger, advokater, bank og kreditforening, og da køber ønskede hurtig overtagelse var det bare på med arbejdstøjet og få handlen i hus til tiden på kun 14 dage.  Solgt til den udbudte pris, så rigtig vurdering første gang.
Vi kan varmt anbefale Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE, hvis i står og overvejer hvem der skal sælge jeres lejlighed, hus eller fritidshus.”
Hilsen Tommy
Efter at 2 af de største kædemæglere havde haft vores ejendom til salg i sammenlagt lidt over 1 år, så valgt vi at følge en anbefaling til Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE, som vi havde fået fra nogle venner.
Vi må være ærlige og sige, at forventninger og optimismen til en tredje mægler ikke var stor efter den lange salgsperiode, men vi tog grueligt fejl. 
Skiftet havde overraskende stor betydning – i form af en helt anden gejst, kreativitet, entusiasme, langt større interesse for ejendomme fra både mægler samt købere og med hensyn til tilbagemeldinger - lige pludselig hørte vi også fra vores mægler om alle faser vi salget og skulle ikke rykke konstant.
Dejligt befriende var det også, at der kun var en kontaktperson fra start til slut.
Mvh. Anne og William
Jeg køber og sælger lejligheder med jævne mellemrum og kender derfor Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE fra deres tidligere virke hos de større mæglerforretninger. Min erfaring er, at de er yderst kompetente i alle faser af ejendomshandel og andre forhold, som er knyttet dertil.
Indtil videre har jeg kun solgt en lejlighed gennem Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE, til gengæld har det været den bedste oplevelse af alle mine salg.
Jeg oplever, at jeg nu kan få et meget mere eksklusivt produkt med personlig betjening når jeg har brug for det og endda til en mere rimelig pris.
Den bedste anbefaling fra Niels
 


lynsøg
kontakt
Herluf Trolles Gade 18
1052 København K.
 
Telefon:
+45
 91550555
CVR nummer:
35659234
 
 
Åbningstider:
Hverdage
08.30 - 21.00
Lørdage
09.00 - 18.00
Søndag
09.00 - 18.00
Nyeste: