Se det digitale energimærke

Orionvej 112, 1. 1.

, 4700 Næstved

1 / 2
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Se det digitale energimærke
Boligydelse -
Varmeudgift 500
Boligareal 76 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 2007
Altan Ja
Husdyr tilladt Ja
Fremleje tilladt Ja
P-plads Ja
Sagsnummer GGA2119
Ejendomstype Andelsbolig
Energimærke
Boligydelse (måned):
Boligafgiften 4.986
Boligydelse i alt 4.986
Andelen:
Maksimalpris -
Anslået teknisk pris -
Andelens fordelingstal 2,62 %
Enhedens del af gælden -
Foreningen:
Samlet gæld -
Boligenheder 32
Erhvervsenheder 0
Beskrivelse af lån
i
DLR Kredit Kontantlån, kr. 20.773.227 - Afdragsfrihed nej - Udløb 2046. DLR Kredit RTL F5 Rentetilpasning, kr. 22.749.154 - Afdragsfrihed ja indtil 01-10-2023 - Næste rentetilpasning 01-10-2022 - Udløb 2045.

SOLGT PÅ 1 DAG VIA KØBERKARTOTEK OG UDEN OFFENTLIG EKSPONERING

SPÆNDENDE LEJLIGHED FRA 2007
MEGET VELHOLDT - INDFLYTNINGSKLAR
VELEGNET TIL SÅVEL UNGE SOM ÆLDRE
MED ELEVATOR OG STOR ALTAN
EGEN P-PLADS

Byen:
Næstved er grundlagt i 1135 og ligger i en yderst naturskøn del af Sydsjælland, hvor - Sjællands længste å - Susåens 83 km lange løb ender i fjorden, som forbinder havnen og ferieperlen Karrebæksminde, som sammen med Gavnø og Herlufsholm er byens største attraktioner og vartegn. Med et stort opland og mere en 50.000 indbyggere, er det Sjællands femtestørste by og den uofficielle "hovedstad" på Sydsjælland. Byen har et driftigt handelsliv med mange arbejdspladser og gode uddannelses muligheder. Med kun 80 kilometer / 55 minutter med det offentlige til Kongens Nytorv i København, så er byen ligeledes en stor pendler by - med mere en 5.000 rejsende hver dag.
Beliggenheden:
Ejendommen ligger i et af byens nyeste kvarterer - som i daglig tale kaldes "Musikbyen", hvor bl.a. Næstved storcenter også er placeret. Der er hurtig adgang til omfarts-/motorvej og kort afstand til de smukke omgivelser i Herlufsholm, hvor også kostskolen, Lille Næstved skole og Susåen ligger. Indkøbsmuligheder, skole, børnehave og vuggestue findes indenfor få hundrede meter.
Ejendommen:
Er opført i eksklusiv og moderne stil med hvid filset facade og ensidig taghældning. Foreningen som består af 32 lejligheder, er professionelt drevet med fokus på omkostninger og størst mulighed tryghed i boligafgiften. Fællesfaciliteterne omhandler: Elevator. P-plads. Svalegang. Opbevaringsskur. Grønne arealer og legeredskaber. Mulighed for FiberNet. Husdyrhold er: Tilladt. Udlejning er: Tilladt - med begrænsninger.
Lejligheden:
Arkitekten har haft stor fokus på, at det skulle være venlige og dejlige lejligheder at leve i. Således er lysindfaldet, rum- og udearealer prioriteret højt, med store vinduespartier, stor loftshøjde og udearealer både mod nordøst og sydvest.
Planløsning:
Entré med skab. Skøn stue med fantastisk lysindfald, direkte adgang til den "store" altan og i åben forbindelse til køkkenet. Smagfuldt køkken med mange hårde hvidevarer. Stort soveværelse med skabsvæg. Badeværelse med bruseniche, vaskesøjle og gulvvarme. Børneværelse, i en størrelse som kan opfylde de fleste ønsker.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed, sommerhus eller byggegrund, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende møde. 
kontakt
Herluf Trolles Gade 18
1052 København K.
 
Telefon:
+45
 91550555
CVR nummer:
35659234
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning