Sølunden 45, 4684 Holmegaard

FLERE ANDELSRÆKKEHUSE PÅ HELE SJÆLLAND SØGES TIL SALG ELLER UDLEJNING

NÆSTEN NYT ANDELSRÆKKEHUS PÅ NATURSKØN BELIGGENHED
SÆLGES LANGT UNDER MAKSIMALPRISEN
EJENDOMMEN HAR MATERIALE TILVALG/FORBEDRINGER FOR MERE END HUNDREDE TUSINDE KRONER
MEGET VELDISPONERET PLANLØSNING
BØRNEVENLIGT KVARTER MED MANGE LEGEKAMMERATER


Beliggenhed:
Holmegaard / Fensmark er en hyggelig by på Sydsjælland med 4.904 indbyggere (2014), som inden for de sidste 10-15 år - stort set - er vokset sammen med Næstved, pga. betydelig befolkningstilvækst og et dertilhørende byggeboom. Byen er omgivet af skønne naturområder -mod nord ligger Holmegård mose, som er en af Danmarks største højmoser og mod nordvest grænser byen op til Stenskoven. Byen har næsten alle nødvendigheder, såsom skole til og med 9. klasse, daginstitutioner, supermarkeder, tankstation, idrætshal m.m.
Ejendommen:
Er et gedigent og moderne rækkehus fra 2009 opført i 1 plan, som næsten er vedligeholdelsesfrit. Den åbne og veldisponerede planløsning skaber et skønt lysindfald og et behageligt sted at opholde sig. Til ejendommen hører der endvidere både for- og baghave, loftrum og redskabsrum. Foreningen har p-pladser, fibernet, grønne områder, lege og aktivitets område. Der er allergivenlig gulvvarme via fjernvarme i hele ejendommen. Husdyrhold er tilladt. Udlejning er tilldt med begrænsninger.
Planløsning:
Entré med skabsvæg. Lyst badeværelse med bruseniche. Stor stue med rigelig plads til spise- og opholdsareal, hvorfra der er adgang til terrasse og have. Indbydende køkken i langt højere kvalitet end standardmodellen. Bryggers og installationsrum. 2 værelser i gode størrelser og med skabe.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har et specielt godt tilbud i denne måned.