Se det digitale energimærke

Østre Ringvej 13A, st. th.

, 4700 Næstved

1 / 8
  • Ingen plantegning!
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Se det digitale energimærke
Boligydelse -
Varmeudgift 583
Boligareal 67 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1946
Husdyr tilladt Ja
Fremleje tilladt Ja
P-plads Ja
Sagsnummer GGA3219
Ejendomstype Andelsbolig
Energimærke
Boligydelse (måned):
Boligafgiften 3.940
Boligydelse i alt 3.940
Andelen:
Maksimalpris -
Anslået teknisk pris -
Andelens fordelingstal 1,77 %
Enhedens del af gælden -
Foreningen:
Samlet gæld -
Boligenheder 55
Erhvervsenheder 4
Beskrivelse af lån
i
Nordea Kredit Obligationslån, kr. 11.304.000 - Afdragsfrihed ja indtil 31.03.2027 - Udløb 2047. Nordea Kredit Rentetilpasning, kr. 10.840.631 - Afdragsfrihed nej - Næste rentetilpasning 01-04-2022 - Udløb 2047.

SOLGT UDEN OFFENTLIG EKSPONERING - PÅ KUN 1 UGE !

PERFEKT STAND - INDFLYTNINGSKLAR - BILLIG
LAV BOLIGAFGIFT
NYRENOVERET KØKKEN OG BADEVÆRELSE
MULIGHED FOR LEJE AF P-PLADS
CENTRAL BELIGENHED
MANGE FÆLLESFACILETETERBYEN:
Næstved er grundlagt i 1135 og ligger i en yderst naturskøn del af Sydsjælland, hvor - Sjællands længste å - Susåens 83 km lange løb ender i fjorden, som forbinder havnen og ferieperlen Karrebæksminde, som sammen med Gavnø og Herlufsholm er byens største attraktioner og vartegn. Med et stort opland og mere en 50.000 indbyggere, er det Sjællands fjerdestørste by og den uofficielle "hovedstad" på Sydsjælland. Byen har et driftigt handelsliv med mange arbejdspladser og gode uddannelses muligheder. Med kun 80 kilometer / 55 minutter med det offentlige til Kongens Nytorv i København, så er byen ligeledes en stor pendler by - med mere en 5.000 rejsende hver dag.

BELIGGENHEDEN:
Er yderst centralt, med kun 10-15 minutters gang til stationen, Kalbyrisskoven, Næstved Storcenter og den pulserende bymidte.
Offentlig transport, dagligvarebutikker, institutioner og skole findes indenfor 300 meter.
Der er god og hurtig forbindelse til motorvejsnettet via byens omfattende ringvejssystem.

EJENDOMMEN:
Er opført i 1946 og har løbende gennemgået vedligeholdelse - senest er der hulmursisoleret og døre, vinduer samt tag er skiftet. Andelskroneværdien er baseret på en valuarvurdering.
Foreningen overvejer ny belægning på foreningens p-pladser. TV- og internet er individuelt.

FORENINGEN:
Andelsboligforeningen Østre Ringvej 11-21, blev stiftet i 2004 og består af 59 andelslejligheder samt 1 butik fordelt på 6 mindre blokke. Lejlighederne består af 1- 2- og 3-værelses lejligheder og er velegnet til såvel studerende, yngre par, børnefamilier som pensionister, hvilket giver en beboersammensætning som fordeler sig jævnt på alle aldersgrupper. Fællesfaciliteterne omhandler: P-pladser (mod betaling - pt. kr. 179,00/mdr.). Vaske- og tørrekælder, med reservation over nettet og betaling via administrator. Kælderrum. Mulighed for leje af ekstra kælderrum. Cykelkælder. Flere grønne arealer med bl.a. en moderne og sikret legeplads. Valgfrit TV/Net. Foreningen er professionelt administreret og har styr på økonomien. Udlejning er: Tilladt med begrænsninger. Husdyrhold er: Tilladt med begrænsninger. Foreningens hjemmeside: abringvejen.

LEJLIGHEDEN:
Er en høj stuelejlighed med godt lysindfald fra nord og vest, som løbende har gennemgået renovering, og som fremstår i perfekt og indflytningsklar stand.

PLANLØSNING:
Entré og fordelingsgang. Nyere badeværelse med vindue. Godt køkken med hvide elementer. Stue med god plads til både spiseplads og sofagruppe. Soveværelse i god størrelse, hvor der er plads til skabe. Børneværelse med skabsvæg. Alle opholdsrum har flotte trægulve.


Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering. 
kontakt
Herluf Trolles Gade 18
1052 København K.
 
Telefon:
+45
 91550555
CVR nummer:
35659234
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning