Peder Skrams Gade 1, 3. tv., 1054 København K

2 KØBERE - LIGNENDE SØGES - SOLGT TÆT PÅ MAKSIMAL ANDELSVÆRDI

ET AF DE ABSOLUT MEST EFTERTRAGTEDE KVARTERER I KØBENHAVN.
TOTAL RENOVERET EJENDOM OG LEJLIGHED
EKSKLUSIV HERSKABSLEJLIGHED MED ELEVATOR, 2 BADEVÆRELSER OG FRANSK ALTAN
USÆDVANLIG STOR OG SMUK GÅRDHAVE.
Området: Det gamle flådeområde Gammelholm anses med rette af mange for at være et af de absolutte bedste kvarterer i Kbh. K. En stille oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnepromenaden, som er parisisk inspireret med brede gader, elegante facader og store grønne baggårde. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg og Kastellet. Havnepromenaden er nyanlagt med fantastisk udsigt og plads til både rekreation og fysisk udfoldelse. I starten af 2015 åbner den nye gang- og cykelbro, som vil forbinde området til Christianshavn og Holmen.
Ejendommen: Som er opført i 1880 i smuk Victoriansk stil, gennemgik en totalrenovering og ombygning i 2003 - ud og indvendigt, som bevirkede at ejendommen fremstår som ny. Samtidig med renoveringen blev ejendommen forbedret med elevatorer og franske altaner. Efterfølgende blev andelsforeningen som består af 2 opgange stiftet. En veldrevet forening med styr på økonomien. Andelsværdien er beregnet ud fra 85 % af den offentlige vurdering. Ejendommen er en del af et af Københavns bedste og største gårdanlæg - et eldorado for såvel børn som voksne. Fællesfaciliteter: Dørtelefoner. Elevatorer. Gårdhave. Legeplads. Kælderrum. Cykelopbevaring. Kabel-tv (You-See). Bredbånd kan tilkøbes for kr. 75,00 mdr. Husdyrhold er tilladt med begrænsninger. Udlejning er tilladt op til 2 år i særlige tilfælde. Foreningens hjemmeside: www.psgab.dk
Lejligheden: Er en højtliggende eksklusiv herskabslejlighed med fantastisk lysindfald fra vest og udsigt til Det Kgl. Teater. Forbindelsen til lejligheden sker via elevatoren eller den elegante omkransende trappe. Lejligheden har stor lofthøjde, stuklofter og flotte plankegulve. Der bliver IKKE afskrevet på de renoveringer der er udført i lejligheden.
Planløsningen: Er ualmindelig god og fleksibel. Entré med plads til garderobe. Badeværelse med vindue, gulvvarme, toilet, badekar og vaskesøjle. Gæstebadeværelse med vindue, gulvvarme, toilet og bruseniche. Stort køkken alrum med lyse elementer, eksklusive hårde hvidevarer og fransk altan. Usædvanligt stort soveværelse mod gården. 3 stuer en suite, som er adskilt af dobbelte fløjdøre. 2 af stuerne kan uden videre anvendes til værelser. Godt børneværelse.
Dette er en af de ganske få lejligheder, hvor både beliggenhed, planløsning og stand m.m. går op en højere enhed.
Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har et specielt godt tilbud i denne måned.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.