Se det digitale energimærke

Herluf Trolles Gade 12, st. th.

, 1052 København K

1 / 21
Nyhed
1 / 2
Nyhed
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
3.490.000
Se det digitale energimærke
Boligydelse 3.627
Varmeudgift 450
Boligareal 92 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1900
Altan Ja
Husdyr tilladt Nej
Fremleje tilladt Ja
Sagsnummer GGA4319
Ejendomstype Andelsbolig
Energimærke
Boligydelse (måned):
Boligafgiften 3.472
Kabel-tv 155
Boligydelse i alt 3.627
Andelen:
Maksimalpris 3.490.586
Anslået teknisk pris 3.797.096
Andelens fordelingstal 10,28 %
Enhedens del af gælden 339.572
Foreningen:
Samlet gæld 2.987.510
Boligenheder 7
Erhvervsenheder 0
Beskrivelse af lån
i
RD 07 - Flex/adf. Rentetilpasning, kr. 1.030.000 - Afdragsfrihed ja indtil - Næste rentetilpasning 01-04-2016 - Udløb 2042. RD 010 KT/ad Kontantlån, kr. 2.255.497 - Afdragsfrihed nej - Udløb 2046.

MEGET LAV BOLIGAFGIFT - KUN KR. 3.472 PR. MDR.

ET AF DE ABSOLUT MEST EFTERTRAGTEDE KVARTERER I KØBENHAVN

VELHOLDT EJENDOM I GOD STAND

GAMMEL FORENING - NÆSTEN UDEN GÆLD

REEL OG RUMMELIG PLANLØSNING

STOR ALTAN - SOM ER PERFEKT ORIENTERET.

USÆDVANLIG STOR OG SMUK GÅRDHAVE - ET PARADIS FOR BÅDE BØRN OG VOKSNE

OMRÅDET: Det gamle flådeområde Gammelholm anses med rette af mange for, at være et af de absolutte bedste kvarterer i Kbh. K. En fredfyldt oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnen, som er parisisk inspireret med brede gader og elegante facader. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg, Kastellet, Chr. Havn og Holmen. Havnepromenaden for enden af gaden, har fantastisk udsigt og plads til både rekreation samt fysisk udfoldelse. Samme sted finder man inderhavnsbroen - også kaldet "kyssebroen", som forbinder området til Christianshavn, Holmen og Christiansholm / papirøen, hvor Københavns næste store attraktion - et vand-kulturhus - åbner i 2023, som vil rumme både udendørs havnebad, indendørs svømmehal med havneudsigt og foreningsfaciliteter. 5 minutters gang fra lejligheden - på Kongens Nytorv, findes alle Metro- og flere buslinjer.


EJENDOMMEN: Som er opført i 1900 i smuk klassisk arkitektur, er løbende vedligeholdt og renoveret, så den stadig fremstår i noget nær perfekt stand. Ejendommen er en del af et af Københavns bedste og største gårdanlæg - et eldorado for såvel børn som voksne. Fællesfaciliteter: Dørtelefoner. Gårdhave. Legeplads. Cykelkælder og kælderrum. Kabel-tv (You-See). Husdyrhold: Kræver tilladelse fra bestyrelsen. Udlejning er tilladt med begrænsninger.

LEJLIGHEDEN: Har et godt lysindfald fra både gård og gade samt let forbindelse til både gaden og gårdhaven.. Planløsningen er rummelig og fleksibel, hvori der også indgår en af gårdens bedste altaner.
Fleksibiliteten gør, at der bl.a. er mulighed for en mindre ombygning, som ville skabe et stort køkken-alrum/stue og 2 værelser, hvor man fra alrum/stue får direkte adgang til altanen og udsigt til gårdhaven - se vores alternative plantegning.
Lejligheden er renoveret løbende - senest er køkkenet m.m. udskiftet, og fremstår i perfekt stand.

PLANLØSNING: Stor entré med garderobeplads. Hyggelig opholdsstue med meget plads (oprindeligt 2 stuer - et ekstra værelse kan let reetableres). Værelse i en god størrelse mod gården og med klædeplads. Badeværelse med vaskemaskine og stor bruseniche. Meget rummeligt køkken - næsten nyt - med mulighed for spiseplads og med direkte adgang til den skønne altan og gårdhave. Lejlighedens stue og værelse har flotte plankegulve.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering. 
kontakt
Herluf Trolles Gade 18
1052 København K.
 
Telefon:
+45
 91550555
CVR nummer:
35659234
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning