Skovbrynet 58, st. mf., 4700 Næstved

STOR INTERESSE - VI SØGER FLERE LEJLIGHEDER TIL LEJE ELLER SALG !

Søger du en hyggelig, funktionel bolig, så tag et kig på denne lille lejlighed i Næstved, der ligger tæt på mark og skov og få minutters gang fra indkøb.
Inden døre finder du blandt andet et lyst stue-alrum og et velindrettet køkken. Ude kan du nyde en dejlig helårs-altan med skydevinduer og store, grønne fællesarealer.
Ejendommen ligger dejligt og grønt og lige over for en Fakta, så alle dagligdagens indkøb kan klares uden problemer. Vil du shoppe yderligere, kan du cykle til bymidten, der også byder på specialbutikker og cafeer, mens du på fem minutter når de naturskønne områder ved Susåen og i Herlufsholmskoven.
I det rummelige stue-alrum med store vinduespartier ud til altanen, kan du indrette den hyggeligste 'hule' med spisehjørne, arbejdsplads, reoler og sovehjørne. Rummet er harmonisk og åbner du døren til altanen fyldes fyldes det yderligere med lys og luft. Køkkenet er velindrettet med hvide elementer, bordplader af træ og god opbevaringsplads. I kan også sagtens være to om madlavningen. Serveringen er super nem - det er bare lige ind i stue-alrummet. Lejligheden fuldendes af et godt, hvidt flisebadeværelse med brusebad.
Vil du hellere have græs under fødderne, tager det ikke mange minutter at smutte ned på fællesområderne.
Velkommen til super hyggelig lejlighed på Skovbrynet 58.