Cort Adelers Gade 9, 4. th., 1053 København K

SOLGT PÅ FØRSTE FREMVISNING - VIA VORES STORE KØBERKARTOTEK - LIGNENDE SØGES

Absolut bedste beliggenhed
Meget velholdt ejendom med bl.a nye vinduer.
Super godøkonomi i foreningen
Gennem renoveret lejlighed i usædvanlig god stand
Sydvendte stuer med udsigt til havnen.
Området: Det gamle flådeområde Gammelholm anses af mange for at være et af de absolutte bedste kvarterer i Kbh. K.. En stille oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnepromenaden, som er parisisk inspireret med brede gader, elegante facader og store grønne baggårde. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg og Kastellet. Havnepromenaden er nyanlagt med fantastisk udsigt og plads til både rekreation og fysisk udfoldelse. Snart åbner den nye gang- og cykelbro, som vil forbinde området til Christianshavn og Holmen.
Ejendommen: Ejendommen blev i opført i 1876 i Victoriansk stil på foranledning af F. Meldahl og har siden da gennemgået kontinuerlig vedligeholdelse, hvorfor den stadig fremtræder smuk og velholdt. I 1998 blive andelsforeningen som består af 2 opgange stiftet. En veldrevet forening med en super god økonomi. Huset er en del af et større gårdanlæg - som er præmieret. Fællesfaciliteter: Præmieret gårdhave. Legeplads. Loftrum. Cykelopbevaring.
Indretning: Entre og fordelingsgang. Nyt lyst køkken. Nyt badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vindue. Værelse i en god størelse. Stor opholdsstue. Stor spisestur/værelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.