Se det digitale energimærke

Orionvej 112, 1. 4.

, 4700 Næstved

1 / 9
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Se det digitale energimærke
Boligydelse -
Varmeudgift 500
Boligareal 85 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 2007
Altan Ja, 6 m²
Husdyr tilladt Ja
Fremleje tilladt Ja
P-plads Ja
Sagsnummer GGA5317
Ejendomstype Andelsbolig
Energimærke
Boligydelse (måned):
Boligafgiften 5.651
Boligydelse i alt 5.651
Andelen:
Maksimalpris -
Anslået teknisk pris -
Andelens fordelingstal 2,96 %
Enhedens del af gælden -
Foreningen:
Samlet gæld -
Boligenheder 32
Erhvervsenheder 0
Beskrivelse af lån
i
DLR Kredit Kontantlån, kr. 21.846.000 - Afdragsfrihed nej - Udløb 2046. DLR Kredit Rentetilpasning, kr. 22.330.000 - Afdragsfrihed ja indtil - Udløb .

SOLGT PÅ 47 DAGE TIL UDBUDSPRISEN - I JULEPERIODEN

SPÆNDENDE LEJLIGHED FRA 2007 I PERFEKT STAND
ELEVATOR - ÆLDRE OG HANDICAPVENLIGT
STOR (CA.9 M2) ALTAN OG FLOT UDSIGT
EGEN P-PLADS

Byen:
Næstved er grundlagt i 1135 og ligger i en yderst naturskøn del af Sydsjælland, hvor - Sjællands længste å - Susåens 83 km lange løb ender i fjorden, som forbinder havnen og ferieperlen Karrebæksminde, som sammen med Gavnø og Herlufsholm er byens største attraktioner og vartegn. Med et stort opland og mere en 50.000 indbyggere, er det Sjællands femtestørste by og den uofficielle "hovedstad" på Sydsjælland. Byen har et driftigt handelsliv med mange arbejdspladser og gode uddannelses muligheder. Med kun 80 kilometer / 55 minutter med det offentlige til Kongens Nytorv i København, så er byen ligeledes en stor pendler by - med mere en 5.000 rejsende hver dag.
Beliggenheden:
Ejendommen ligger i et af byens nyeste kvarterer - som i daglig tale kaldes "Musikbyen", hvor bl.a. Næstved storcenter også er placeret. Der er hurtig adgang til motorvej og kort afstand til de smukke omgivelser i Herlufsholm, hvor også kostskolen, Lille Næstved skole og Susåen ligger. Indkøbsmuligheder, skole, børnehave og vuggestue findes indenfor få hundrede meter.
Ejendommen:
Er opført i eksklusiv og moderne stil med hvid filset facade og ensidig taghældning. Foreningen som består af 32 lejligheder, er professionelt drevet med fokus på omkostninger og størst mulighed tryghed i boligafgiften. Fællesfaciliteterne omhandler: Elevator. P-plads. Svalegang. Opbevaringsskur. Grønne arealer og legeredskaber. FiberNet er lagt ind. Husdyrhold er: Tilladt. Udlejning er: Tilladt - med begrænsninger.
Lejligheden:
Arkitekten har haft stor fokus på, at det skulle være venlige og dejlige lejligheder at leve i. Således er lysindfaldet, rum- og udearealer prioriteret højt, med store vinduespartier, stor loftshøjde og udearealer både mod nordøst og sydvest. Der har ikke været røget eller holdt husdyr i lejligheden.
Planløsning:
Entré med mange skabe. Skøn stue med fantastisk lysindfald, direkte adgang til den store altan (ca. 9 m2) og i åben forbindelse til køkkenet. Smagfuldt køkken med hårde hvidevarer i rustfri stål. Stort soveværelse med klædeskab. Badeværelse med niche, vaskemaskine og gulvvarme. Børneværelse - ligeledes med klædeskab -, i en størrelse som kan opfylde de fleste ønsker.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed, sommerhus eller byggegrund, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende 
kontakt
Herluf Trolles Gade 18
1052 København K.
 
Telefon:
+45
 91550555
CVR nummer:
35659234
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning