Ben Websters Vej 14, 2. 11., 2450 København SV

VI HAR 2 KØBERE MERE SKREVET OP - SOM GÅR OG VENTER PÅ ET KANALHUS

KANALHUS MED 49 M2 TAGTERRASSE

I 2 PLAN - SOM ER FUNKTIONSOPDELT

BØRNEVENLIG GÅRDHAVE MED LEGEPLADS

ELEVATOR OG P-KÆLDER

USÆDVANLIG STOR LOFTHØJDE - OPTIL 3.5 METER - HVILKET GIVER MULIGHED FOR ETABLERING AF NOGLE FANTASTISKE HEMSE I DE 2 VÆRELSER

BELIGGENHEDEN:
Sluseholmen i Københavns Sydhavn er en imponerende og nytænkende kanalby, som er opført med inspiration fra Amsterdams kunstig anlagte boligø - "Java-øen". Byen består af 8 kunstige øer, hvor husene ligger skulder ved skulder og danner et mønster af sammenhængende karreer med skønne børnevenlige gårdhaver. De nyanlagte kanaler tegner det overordnede princip for området, hvor vandet er det afgørende element og hvor broer, brygger samt vandtrapper giver mulighed være i fuld kontakt med vandet og anvende dette. Mange steder er der bygget helt ud til kanalerne, så beboerne har direkte adgang fra terrasserne til en svømme- eller sejltur. I området findes endvidere et havnebad, supermarked, bager, spisesteder, skole og daginstitution. Der er offentlige forbindelser med bus, havnebus og kommende metro. På cykel er der ca. 15 minutter til Rådhuspladsen og 10 minutter til det store grønne område på Amagerfælled.

EJENDOMMEN: Er opført i flot og innovativ arkitektur, hvor man har lagt stor vægt på lyse og funktionelle boliger, som skaber bekvemlig livsglæde for alle aldersgrupper. Arkitekturen er endvidere resultatet af de dogmer som blev besluttet for området, med bl.a. variation i bygningens højde og etagemål, individuelle facader mod det offentlige rum og mindst fem tegnestuer involveret i hver karre. Fællesfaciliteterne omhandler: Dørtelefon. Elevator. Gårdhave. Legeplads. Kajakklub. P-plads i kælder mod betaling. Udlejning og husdyrhold er tilladt. Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

PLANLØSNINGEN:
Består af 2 plan samt tagterrasse, som er funktionsopdelt således, at opholdsafdelingen er på det nedre plan og soveafdelingen på det øvre, hvilket er en hensigtsmæssig løsning, som giver mulighed for at sove i fred.
Entré med fordelingstrappe og plads til overtøjet. Flisebadeværelse med bruseniche, gulvvarme og vaskesøjle. Elegant køkken alrum med mørke elementer og i åben forbindelse til stuen. Opholdsstue som ligger helt ud til kanalen, der kan nydes fuldt ud gennem vinduer fra gulv til loft.
2 salen har usædvanlig stor lofthøjde - ca. 3.5 meter - hvilket giver mulighed for etablering af nogle fantastiske hemse i begge værelser. Stort soveværelse med fransk altan og klædeskabe. Klæderum / opbevaringsrum. Godt børneværelse med altan og adgang til den store tagterrasse. Tagterrassen har et behageligt trædæk og ligger højere en naboerne, hvilket skaber mulighed for privatliv når det ønskes.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og et uforpligtende vurdering.