Søpark Alle 48, 4171 Glumsø

2 KØBERE - FLERE ANDELS- OG EJERHUSE SØGES TIL UDLEJNING ELLER SALG

BILLIGT ANDELSRÆKKEHUS PÅ NATURSKØN BELIGGENHED
FOR- OG BAGHAVE
FORSKUDT PLAN MED STOR LOFTSHØJDE
MEGET VELDISPONERET PLANLØSNING
BØRNEVENLIGT KVARTER MED MANGE LEGEKAMMERATER

Beliggenhed:
Glumsø er naturskønt beliggende på den nordlige del af Sydsjælland - mellem Slagelse, Næstved, Ringsted og Sorø. Byen omkranser den store sø og i udkanten finder man det enestående naturområde Tystrup Bavelse - Sjællands svar på Silkeborgsøerne - med stejle bakker, tætte skove, dybe søer og en stor å, der løber gennem en 15.000 år gammel dal. Der er mulighed for at ro i kano på Susåen, bade i Tystrup Sø. Byen har lidt over 2000 indbyggere og er en del af Næstved Kommune. Byen er velforsynet med biograf, skole, 4 børnehaver, speedway bane, pizzeria, grill, 2 tankstationer, slagter, bager, apotek, Fakta, Superbrugsen, spejdercentret Næsbycentret, et medborgerhus og et stort og bredt foreningsliv. Se mere på www.glumsø.net
Ejendommen
Er et nydeligt og gedigent enderækkehus fra 1985 opført i forskudt plan, som næsten er vedligeholdelsesfrit. Den åbne og veldisponerede planløsning skaber et skønt lysindfald og den store lofthøjde gør boligen til et behageligt sted at opholde sig. Til ejendommen hører der endvidere både for- og baghave samt redskabsrum. Foreningen har p-pladser, grønne områder, lege og aktivitets område. Både tag og vinduer er af nyere årgang. Ejendommen opvarmes via et centralvarme/gasfyr, som er helt nyt.
Planløsning
Entré med skabsvæg og vaskemaskine. Lyst badeværelse med bruseniche og vindue. Stue i nedre plan med plads til spise- og opholdsareal, hvorfra der er adgang til terrasse og have. Lyst køkken hvor der udsigt til stuen og haven. Værelser i gode størrelser og med skab.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.