Munkensvej 11, 2. TV., 2000 Frederiksberg

FLERE EJER- ELLER ANDELSLEJLIGHEDER SØGES (MANGE ØNSKER PÅ LEJLIGHEDER SOM KAN DELES)

GOD FORENING MED LAVE FÆLLESUDGIFTER

MANGE FÆLLESFACILITETER OG SKØN GÅRDHAVE

BELIGGENHEDEN:
Er yderst central med kort afstand og hurtig transport til resten af København uanset om man benytter bil, bus, metro eller f.eks. den 9 km lange og fantastiske grønne cykelsti med kun 7 vejkryds, som går via Frederiksberg fra Valby til Østerbro.
EJENDOMMEN:
De 174 lejligheder administreres professionelt og ejendommen fremtræder i perfekt stand efter en gennemgribende renovering i 2003. Fællesfaciliteterne omhandler en skøn gårdhave, opbevaringsrum, cykelkælder samt legeplads. Udlejning og husdyrhold er tilladt.
LEJLIGHEDEN:
Er en god 2 værelses på en stille beliggenhed og med et dejligt lysindfald, som er lidt større end gennemsnittet og derfor perfekt som delelejlighed. Nyere køkken med vaskemaskine og tøttetumbler samt mulighed for en lille spiseplads. Lyst badeværelse med bruseafsnit og vindue. Godt soveværelse med plads til skabe. Stor opholdsstue med plads til både sofagruppe og spisebord. Begge opholdsrum har flotte stuklofter og plankegulve.

Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, rækkehus ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GundeogGunde.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har specielle gode tlbud i denne måned.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.