Se det digitale energimærke

Axeltorv 7, 3. th.

, 4700 Næstved

1 / 18
1 / 2
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 104 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1900 /2000
Sagsnummer GGL0517
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 113
Ejendomsværdiskat 744
Renovation 89
Ejerforening 1.021
Skorstensfejning 83
Skadedyrsbekæmpelse 4
Ejerudgifter i alt 2.054

SOLGT PÅ FØRSTE FREMVISNING - FLERE LEJLIGHEDER SØGES I NÆSTVED OG ANDRE STØRRE BYER

NÅR KUN DET YPPERSTE ER GODT NOK
LIEBHAVERI I DET ABSOLUTTE CENTRUM
MÅSKE BYENS BEDSTE OG MEST SPÆNDENDE LEJLIGHED
LEJLIGHEDEN ER OPFØRT I ÅR 2000
MEGET SJÆLDENT UDBUDT TIL SALG - SENEST I 1984
MULIGHED FOR TAGTERRASSE OG ALTAN
MULIGHED FOR P-PLADS UNDER TORVET
MEGET BILLIGE FÆLLESUDGIFTER

Byen: Næstved er grundlagt i 1135 og ligger i en yderst naturskøn del af Sydsjælland, hvor - Sjællands længste å - Susåens 83 km lange løb ender i fjorden, som forbinder havnen og ferieperlen Karrebæksminde, som sammen med Gavnø og Herlufsholm er byens største attraktioner og vartegn. Med et stort opland og mere en 50.000 indbyggere, er det Sjællands femtestørste by og den uofficielle "hovedstad" på Sydsjælland. Byen har et driftigt handelsliv med mange arbejdspladser og gode uddannelses muligheder. Med kun 80 kilometer / 55 minutter med det offentlige til Kongens Nytorv i København, så er byen ligeledes en stor pendler by - med mere en 5.000 rejsende hver dag.

Beliggenheden: Ejendommen ligger ud til byens pulserende hovedtorv og er til den modsatte side genbo til den ældste og mest historiske del af byen, hvor man aldrig bliver træt af den enestående udsigt til en af byens flotte kirker - Sankt Peders fra 1375. Bag kirken kan Susåens smukke løb følges via 5 minutter gang til Herlufsholm skoven, hvor også kostskolen og Lille Næstved skole ligger, som har henholdsvis 650 og 1100 elever. Mulighed for leje af p-pladser under torvet til ca. kr. 500 pr. mdr.

Ejendommen: Er en hjørneejendom fra 1900, som er opført i klassisk arkitektur med "Københavnertag" som er belagt med skiffer på mansarden og tagpap på toppen. Foreningen som består af butikker, erhvervs- og beboelseslejligheder, er professionelt drevet med fokus på omkostninger, hvilket medfører at fællesudgifterne er lave. Fællesfaciliteterne omhandler: Eget kælderrum. 2 Fælles kælderrum. Baggård med cykel - og barnevognsskur.

Lejligheden: Stod færdig i år 2000 efter af have gennemgået en total nybygning, hvor alt det oprindelige inkl. installationer blev udskiftet og erstattet af nyt. Nybygningen er sket i rustik stil og med stor respekt for ejendommens årgang og arkitektur, hvor alle vægge er filsede og hvor ejendommens konstruktion er fremhævet. Der er mulighed for både tagterrasse og altan.

Planløsning: Entré og fordelingsgang med 3 skabe og klinkegulv/gulvvarme. Opholdsstue på 37 m2 hvor der er forberedt til et ekstra værelse, med halvmåne vindue og Velux vindue, brændeovn samt plankegulv. Sydvest vendt køkken alrum på 14 m2 med vinduer i hele bredden, alt i hårde hvidevarer, klinkegulv/gulvvarme og den mest betagende udsigt man kan ønske sig. Soveværelse på 21 m2 med skabsvæg, halvmåne vindue og plankegulv. Badeværelse med klinkegulv/gulvvarme, stor bruseniche, Velux vindue og skab hvor der er forberedt til vaskesøjle. Bagtrappe med grovvask og repos hvor der er vaskemaskine og tørretumbler. Der er planer om nedlæggelse af bagtrappen, hvilket vil give mulighed for et ekstra værelsen eller f.eks. en terrasse - se den alternative plantegning.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed, sommerhus eller byggegrund, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk- så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering. 
kontakt
Herluf Trolles Gade 18
1052 København K.
 
Telefon:
+45
 91550555
CVR nummer:
35659234
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning