Molbechsvej 7, 1. TV., 2500 Valby

2 KØBERE - LIGNENDE SØGES HURTIGST MULIGT

VELEGNET SOM DELELEJLIGHED ELLER TIL FORÆLDREKØB

USÆDVANLIG GOD 2 VÆRELSES I PERFEKT STAND

HELT NYT BADEVÆRELSE

MEGET BILLIGE FÆLLESUDGIFTER

Beliggenheden:
Super god beliggenhed i den stille ende af Molbechsvej, hvor man har de fleste nødvendigheder og attraktiviteter indenfor få minutters gang - f.eks. Valby station, Spinderiet (butikscenter), Søndermarken/Frederiksberg Have samt de gode butikker og caféer på Valby Langgade.
Ejendommen:
Er opført i 1914 i klassisk byggestil med stor lofthøjde og plankegulve i lejlighederne. Der er løbende foretaget vedligeholdelse og ejendommen fremstår i god stand. Foreningen består af 2 opgange. Der er ingen fælleslån i foreningen. Fællesfaciliteter: Dørtelefon, loftrum, stor gårdhave og cykelkælder. Opvarmningen er fjernvarme.
Lejligheden:
Er en veldisponeret 2 værelses i usædvanlig god stand, med et nyere køkken og et helt nyt toilet / badeværelse. Entré med plads til overtøjet og adgang til badeværelset. Mindre men flot badeværelse med håndbruser. Sydvestvendt stue med dejligt lysindfald. Nyere hvidt køkken med vaskemaskine. Stort soveværelse mod gården, med god plads til både klædeskabe og arbejdsplads.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har et specielt godt tilbud i denne måned.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.