Dagmarsgade 26, ST. 131., 2200 København N

VI HAR STADIG 2 KØBERE SOM VENTER PÅ EN LEJLIGHED I TOPHOUSE !

ALTAN OG STORT BADEVÆRELSE
GOD FORENING MED FANTASTISKE FÆLLESFACILITETER
SKØN GÅRDHAVE MED TENNISBANE, SWIMMINGPOOL OG SAUNA

BELIGGENHEDEN: Er yderst central med kort afstand og hurtig transport til resten af København uanset om man benytter bil, kommende Metro, bus, eller f.eks. den 9 km lange og fantastiske grønne cykelsti med kun 7 vejkryds, som går fra Valby til Østerbro. Området er i kraftig udvikling og senest er det trefarvede multifunktions byrum "Superkilen" åbnet. Aktivitetsområdet "Banana Park" er ligeledes en af mange forbedringstiltag. Lejligheden ligger kun få hundrede meter fra den kommende Metro station.
EJENDOMMEN: Top-House er en ganske usædvanlig forening på grund af de mange fællesfaciliteter. Foreningen administreres professionelt og fremtræder meget velholdt med bl.a. helt nyt vaskeri, sauna og omklædningsrum. De 179 lejligheder har stor glæde af fælgende fællesfaciliteter; Dørtelefoner. P-pladser. P-kælder. Kælderrum. Cykelopbevaring. Nyrenoveret vaskeri. Hybridnet. Haveanlæg, Tennisbane. Swimmingpool. Sauna, 2 solarier og 2 omklædningsrum. Der er mulighed for tilkøb af lynhurtigt internet og IP-telefon. Udlejning: Tilladt. Husdyrhold kræver tilladelse.
LEJLIGHEDEN: Er en "stor" og veldisponeret 2 værelses med egen altan, på en stille beliggenhed og med et dejligt lysindfald. Flot og nyere køkkenalrum med mange elementer og alt i hårde hvidevarer. Stort badeværelse med bruseniche, vaskesøjle og gulvvarme. Usædvanlig stor stue, hvorfra der er adgang til altanen. Værelse med klædeskab. Begge opholdsrum har flotte parketgulve.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk , så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har et specielt godt tilbud i denne måned.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.