Margretheholmsvej 66, 6. TV., 1432 København K

FLERE LEJLIGHEDER SØGES TIL LEJE ELLER SALG - MANGE HENVENDELSER OG ØNSKER PÅ E/F UDSIGTEN

PANORAMAUDSIGT UD OVER KØBENHAVN OG ØRESUND
KUN 10 MINUTTER PÅ CYKEL TIL KONGENS NYTORV
USÆDVANLIG BILLIGE FÆLLES- OG VARMEUDGIFTER
MULIGHED FOR 3 VÆRELSER OG STUE.
GOD KVALITET, PERFEKT STAND OG INDFLYTNINGSKLAR
Beliggenheden:
Eftertragtet beliggenhed på skønne Margretheholm ved idylliske Lynetten Havn, hvor der er minimal trafik, stort frirum, grønne arealer, kanaler, åbent hav og kun 10 minutter på cykel til Kongens Nytorv og Amager Strandpark. Et historisk og maritimt område som er tilknyttet Holmen og Christianshavn og som ikke findes tilsvarende i København K. Gående og cyklister har nu glæde at den nye og smukke broforbindelse mellem Christianshavn/Holmen og Nyhavn (Inderhavnsbroen / "kyssebroen"), hvilket gør turen til/fra Margretheholm endnu bedre.
Ejendommen:
Er tegnet af arkitekterne fra Vandkunsten, hvor målet var at udnytte den enestående beliggenhed fuldt ud og skabe lyse lejligheder med godt indeklima samt mindst muligt energiforbrug. Bebyggelsen opfylder energikravene til opnåelse af energimærkningen A2015 og et ventilationsanlæg renser og stabiliserer luftfugtigheden i lejlighederne til gavn for indeklimaet. Endvidere leverer solceller strøm til fællesarealer og begrænser driftsudgifter. Ejerforeningen består af 6 blokke og er meget sigende døbt "Udsigten". Fællesfaciliteter: Dørtelefon, elevator, depotrum i stueplan, P-pladser i stueplan (tilkøb), gratis P-pladser på vejen, grønne arealer, cykelopbevaring i stueplan, faldskakter, affaldssug, fælleslokale med plads til 30-40 personer (leje) og legeplads. Fibernet er indlagt til internet/TV. Internet/TV er individuelt. Udlejning er tilladt og husdyr skal registreres.
Lejligheden:
Er kendetegnet ved den skønneste udsigt og det mest fantastisk lysindfald, man kan ønske sig. Et lyst og indbydende materialevalg i gode kvaliteter, bidrager til den gode stemning. Placeringen forenden af Margretheholmsvej og i den sidste blok gør, at man opnår byggeriets bedste udsigt og helt undgår trafik og bilstøj fra vejen. Planløsningen er yderst velfungerende og helt i tidens ånd med minimalt forbrug af m2 på entré og gangarealer. Dejligt køkken/alrum med flotte elementer fra Invita, i åben forbindelse til vinkelstuen hvorfra der er adgang til den store vestvendte altan. Vinklen på stuen kan inddrages til et ekstra værelse. To gode værelser, som begge har udsigt over Øresund og med fransk altan i det ene. Indbydende badeværelse med gulvvarme, bruseniche samt vaske- og tørremaskine. Alle opholdsrum har flotte parketgulve.
Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi forbi med et uforpligtende tilbud.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.