Se det digitale energimærke

Stokhusgade 4B, 3.

, 1317 København K

1 / 1
  • Ingen plantegning!
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 87 m²
Værelser 2
Byggeår 2007
Altan Ja, 2 m²
Elevator Ja
Kælderrum Ja
Sagsnummer GGL2015
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 806
Ejendomsværdiskat 840
Ejerforening 1.193
Rottebekæmpelse 2
Ejerudgifter i alt 2.840

VORES KØBERKARTOTEK ER FYLDT MED KUNDER SOM SØGER I KVARTERET VED NYBODER

Beliggenheden: Er blandt de absolut bedste og mest eftertragtede i Københavns indre by. Med en omkransning af Kongens Have, Botanisk Have, Øster Anlæg, Nyboder og Kastellet, så kan det ikke blive meget bedre. Kvarteret byder på 4 af byens bedste skoler og flere institutionsmuligheder. Ligeledes er indkøbsmulighederne omfattende og 4 kædesupermarkeder tilbyder sig indenfor behagelig gåafstand. Endvidere er der 10 minutters gang til Nørreport Station. På den anden side ad gaden ligger Københavns Universitets Institut for Geologi og Geografi, hvorfra der ikke er generende indkik.
Ejendommen: Som stod færdig i 2007 er tegnet og udviklet af Holscher Arkitekter A/S. Et ekstremt ambitiøst byggeri, hvor kun bedste løsning og materiale valg var godt nok, men også et yderst vellykket byggeri - så vellykket, at den ene af arkitekterne valgte
at bor der.Udover glas er det dominerende facadeelement tombak - en kobberlegering, som består af 80 pct. kobber og 20 pct. zink, der med tiden vil patinere og blive et mørkt modstykke til Københavns mange irrede kobbertage
Arkitektens har selv udtalt følgende om byggeriet: "Vi ville bygge et urbant og nutidigt hus. Og det skulle være et hus med noget på hjerte, men uden at det skulle udtrykke sig for enhver pris. Stokhusgade 4B har mere til fælles med de gamle nabohuse, end man umiddelbart tror.Vi har arbejdet meget med dybde og fremspring, som svarer til gesimser og tilbagetrækninger i det gamle byggeri. Og så har vi lavet båndet af tombak, som i sin brun/grønne farve refererer til nabohusets patinerede mursten. Samtidig har vi fået præget knopper i tombakken for at give den et blødere udtryk i forhold til den glatte glasfacade. Båndet med tombak begynder ved siden af hoveddøren, hvor knopperne er åbne i toppen, så der kommer dagslys igennem til opgangen om dagen, og kunstigt lys den anden vej om aftenen. Der er samtidig lagt LED-lys i bunden af de tilbagetrukne altaner, som står og »ulmer« svagt ud mod gaden, når det er mørkt".
Ejendommen har vundet hæder og priser - herunder arkitektbranchens såkaldte 'lille Arne Award', en konkurrence for 'fremragende arkitektonisk anvendelse af tyndplader' samt ikke mindst nomineringen til EUMieh. Prisen uddeles hvert andet år, første gang i 2007, hvor vinderen blev Stokhusgade 4B.
Foreningen består af 5 lejligheder. Fællesfaciliteterne omfatter: TV-dørtelefon, elevator, fibernet, ejen- og fællesgårdanlæg og ca. 3 m2 depotrum. Der er gode parkeringsmuligheder på gaden.
Lejligheden: Det har været af afgørende betydning for arkitekterne, at skabe lejligheder, som kan anvendes, ændres og tilpasses til en bred målgruppe med forskellige behov for lysindfald, åbenhed og ruminddeling, hvorfor der i denne lejlighed er mulighed for individuel ændring efter ønske og behov.
Lejligheden henvender sig til en bred målgruppe - hvor også forældrekøb, dele ønsker eller ældrebolig indgår.
Indretning: Entré. Stort køkken alrum, med eksklusive elementer i højglans hvid og med bordplade i korian samt hårde hvidevarer fra Atag og Fischer / Paygel. Stue eller værelse med adgang til skøn sydvendt altan udført i glas og med udsigt til Øster Anlæg. Værelse mod gården og med fransk altan. Super eksklusivt badeværelse med fransk altan, kombivaskemaskine og central udsugning. Materialevalget er korian bordplade, glas, travatin fliser, vola armaturer og afløb fra Unidræn.
Lejligheden er opvarmet med vandbaseret gulvvarme overalt.
Sammenfattende kan man sige, at beliggenhed, ejendom og lejlighed er til dem, hvor kun det bedste er godt nok. 
kontakt
Herluf Trolles Gade 18
1052 København K.
 
Telefon:
+45
 91550555
CVR nummer:
35659234
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning