Evanstonevej 8A, ST. TH., 2900 Hellerup

FLERE 1 0G 2 VÆRELSES ANDEL ELLER EJER TIL STUDERENDE SØGES

TOTALRENOVERET LEJLIGHED I EKSKLUSIV STIL

PERFEKT TIL STUDERENDE ELLER HUSHJÆLPEN

BILLIGERE END AT BO TIL LEJE

FOR ENDEN AF LUKKET VEJ - INGEN GENNEMKØRENDE TRAFIK

HURTIG OVERTAGELSE ER MULIGT

Beliggenheden: Eftertragtet beliggenhed i Hellerup - lige ved eksklusive Tuborg Havnepark og strandpromenaden. Her har man det hele lige ved hånden - Strandvejen med alle de gode butikker og offentlige forbindelser. Indkøbscentret Waterfront. Motionscenter. Lystbådehavn. Tennisbaner. En dejlig cykeltur til indre København tager ca. 15 - 20 minutter.
Ejendommen: Er løbende blevet vedligeholdt og fremtræder i absolut god stand med bl.a. nye vinduer. Foreningen er veldrevet og har en god økonomi med lave driftsomkostninger / fællesudgifter. Fællesfaciliteter: Dørtelefon, aflåst gårdhave, cykelopbevaring, stort tørt loftsrum og tørreloft. Husdyrhod er tilladt. Udlejning er tilladt.
Lejligheden: Er er en høj lys stuelejlighed på en stille og fredelig placering, som er perfekt disponeret med en entré, hvor der er skab til overtøjet. Et rummeligt og lyst opholdsrum, hvor kun kreativiteten sætter sine begrænsninger, med dobbeltfransk dør ud til den flotte gårdhave. Et helt nyt og lækkert badeværelse med bruseafsnit, væghængt toilet, Jura Grau fliser, Paffoni armaturer og el-gulvvarme. Helt nyt og stilrent HTH køkken med oliebehandlet og massiv træbordplade og mulighed for en spiseplads. Lejligheden har stuklofter, plankegulve og radiatorskjulere. Renoveringen omfatter: Nyt køkken, hårde hvidevarer, badeværelse og EL. Afslibning og behandling af gulve. Maling af lofter, vægge og træværk.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har et specielt godt tilbud i denne måned.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.