Houmanns Allé 10, ST. TH., 2400 København NV

VI HAR MANGE FLERE KØBERE TIL 1-2 VÆRELSES LEJLIGHEDER I VORES KØBERKARTOTEK !

PERFEKT OG NYISTANDSAT STUDIELEJLIGHED
GOD FORENING MED LAV FÆLLESUDGIFT
MANGE FÆLLESFACILITETER OG SKØN GÅRDHAVE

BELIGGENHEDEN: Er fredelig og yderst centralt med kun 500 meter til Nørrebro Bycenter og station, hvor den kommende Metro også er under opførelse. Der er ca. 10 minutter til indre København, hvad enten man benytter bus, S-tog eller cykel. Endvidere er er der mulighed for at lade sig transportere via den 9 km lange og fantastiske grønne cykelsti med kun 7 vejkryds, som går fra Valby til Østerbro. Området er i kraftig udvikling og senest er det trefarvede multifunktions byrum "Superkilen" åbnet.
EJENDOMMEN:E/F HEKLABO administreres professionelt og ejendommen fremtræder meget velholdt med bl.a. nyere vinduer. Foreningen sparer op til fremtidig vedligehold via grundfond. Fællesfaciliteterne omhandler; Dørtelefoner. Loftrum på ca. 5 m2. Tørrerum i kælder. Cykelkælder og kabel-tv. Byfornyet gårdhave med trampolin. Udlejning: Tilladt. Husdyrhold afventes.
LEJLIGHEDEN: Er en veldisponeret og højt beliggende 1 værelses stuelejlighed (mezzanin), på en stille beliggenhed og med et dejligt lysindfald. Fordelingsentré med plads til overtøjet. Rummeligt og lyst opholdsrum, hvor kun kreativiteten sætter sine begrænsninger. Helt nyt hvidt højglanskøkken med spiseplads og vaskemaskine. Godt badeværelse med bruseafsnit, vindue og nyt toilet. Lejligheden har flotte plankegulve og er indflytningsklar. Der har ikke været røget eller holdt husdyr i lejligheden.
Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk , så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har specielt gode tilbud i denne måned.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.