Se det digitale energimærke

Houmanns Allé 10, ST. TH.

, 2400 København NV

1 / 10
1 / 1
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 40 m²
Værelser 1
Antal plan 1
Byggeår 1938
Sagsnummer GGL2515
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 149
Ejendomsværdiskat 385
Antenneforening 175
Ejerforening 738
Grundfond 210
Fælleslån 537
Ejerudgifter i alt 2.194

VI HAR MANGE FLERE KØBERE TIL 1-2 VÆRELSES LEJLIGHEDER I VORES KØBERKARTOTEK !

PERFEKT OG NYISTANDSAT STUDIELEJLIGHED
GOD FORENING MED LAV FÆLLESUDGIFT
MANGE FÆLLESFACILITETER OG SKØN GÅRDHAVE

BELIGGENHEDEN: Er fredelig og yderst centralt med kun 500 meter til Nørrebro Bycenter og station, hvor den kommende Metro også er under opførelse. Der er ca. 10 minutter til indre København, hvad enten man benytter bus, S-tog eller cykel. Endvidere er er der mulighed for at lade sig transportere via den 9 km lange og fantastiske grønne cykelsti med kun 7 vejkryds, som går fra Valby til Østerbro. Området er i kraftig udvikling og senest er det trefarvede multifunktions byrum "Superkilen" åbnet.
EJENDOMMEN: E/F HEKLABO administreres professionelt og ejendommen fremtræder meget velholdt med bl.a. nyere vinduer. Foreningen sparer op til fremtidig vedligehold via grundfond. Fællesfaciliteterne omhandler; Dørtelefoner. Loftrum på ca. 5 m2. Tørrerum i kælder. Cykelkælder og kabel-tv. Byfornyet gårdhave med trampolin. Udlejning: Tilladt. Husdyrhold afventes.
LEJLIGHEDEN: Er en veldisponeret og højt beliggende 1 værelses stuelejlighed (mezzanin), på en stille beliggenhed og med et dejligt lysindfald. Fordelingsentré med plads til overtøjet. Rummeligt og lyst opholdsrum, hvor kun kreativiteten sætter sine begrænsninger. Helt nyt hvidt højglanskøkken med spiseplads og vaskemaskine. Godt badeværelse med bruseafsnit, vindue og nyt toilet. Lejligheden har flotte plankegulve og er indflytningsklar. Der har ikke været røget eller holdt husdyr i lejligheden.
Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk , så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har specielt gode tilbud i denne måned. 
kontakt
Herluf Trolles Gade 18
1052 København K.
 
Telefon:
+45
 91550555
CVR nummer:
35659234
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning