Byskov Alle 2, st. tv., 4200 Slagelse

LIGNENDE LEJLIGHED SØGES - FLERE INTERESSEREDE KØBERE

KAN FINANSIERES SÅ BILLIGT - AT DET IKKE KAN BETALE SIG AT BO I EN TILSVARENDE LEJELEJLIGHED
SKØN OG BILLIG LEJLIGHED I NATURSKØNT OMRÅDE
LILLE HAVE SAMT OVERDÆKKET TERRASSE PÅ 11 M2
MULIGHED FOR OMBYGNING TIL 3 VÆRELSES - SE ALTERNATIV PLANTEGNING
STILLE OG CENTRAL BELIGGENHED
GOD FORENING MED BILLIGE FÆLLESUDGIFTER
MANGE FÆLLESFACILITETER INKL. GRATIS P-PLADSER

BELIGGENHEDEN: Er central med kort afstand til bymidten, indfaldsveje og offentlig transport, hvormed rejsetiden til København kun er 54 minutter. Skoler, daginstitutioner, sportshal, rideklub og indkøbsmuligheder findes i området. Et lukket stisystem fører til den store lystskov, som byder på dejlige naturoplevelser eller motionsmuligheder.
EJENDOMMEN: Byskovparken er en stor og veldrevet ejerforening. Bebyggelsen er kendt for sine lyse og veldisponerede lejligheder, fredelige grønne områder, de mange fællesfaciliteter og den store afstand mellem de enkelte blokke. Fællesfaciliteterne omhandler store grønne områder, mange gratis p-pladser, legepladser, sportsplads, bl.a. tennis, petanque, cykelskure m.m. Udlejning er tilladt. Det kan gives tilladelse til 1 hund eller kat.
LEJLIGHEDEN: Er usædvanligt lys og godt disponeret. Man har e grønne områder, legepladser, sportsplads, bl.a. tennis, petanque, fodboldn følelse af en langt større lejlighed, fordi terrassen og haven også virker som en integreret del. Entré med plads til overtøjet. Opbevaringsrum. Lyst flisebadeværelse med badekar. Stort soveværelse med plads til klædeskabe. Godt køkken med lyse elementer og i åben forbindelse med stuen. Meget stor opholdsstue med direkte adgang til terrasse og have. Alle opholdsrum har parketgulve. Hvis der ønskes et værelse mere, så kan køkkenet med fordel flyttes til et inddraget areal i stuen - se alternativ plantegning 2/2.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har et specielt godt tilbud i denne måned.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.