Se det digitale energimærke

Lyngbyvej 347A, ST. TV.

, 2820 Gentofte

1 / 14
1 / 2
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 62 m²
Værelser 2
Antal plan 2
Byggeår 1937
Sagsnummer GGL2817
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 242
Ejendomsværdiskat 604
Ejerforening 2.268
Adm. af TV-pakke 8
Hensættelse til vinduesudskiftning 84
YouSee grundpakke 190
Skadedyrsbekæmpelse 2
Ejerudgifter i alt 3.398

OVERTAGET EFTER KÆDEMÆGLER - SOM HAVDE FORSØGT SIG I LANG TID

STOR OG BILLIG EJERLEJLIGHED - 182 KVARDRATMETER I 2 PLAN

MANGE "GRATIS" KVARDRATMETER - MED MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER

2 BADEVÆRELSER OG TOILETTER

BYNÆR BELIGGENHED - OMGIVET AF NATURSKØNNE OMGIVELSER

GOD OG ÅBEN PLANLØSNING - HELT I TIDENS ÅND

NYT KØKKEN OG STORT BADEVÆRELSE


Området:
Populært og eftertragtet område i Gentofte, som har meget mere at byde på end hvad man lige forventer. Man er omkranset af flere grønne områder, hvoraf Gentofte Sø, Utterslev Mose, Emdrup Sø og Dyssegårdsparken er nogle af de største.
Der er flere idrætsklubber, gode vuggestuer, børnehaver, offentlige- og private skoler samt et supermarked indenfor kort gåafstand. Ligeledes mange muligheder for fritidsaktiviteter i de smukke omgivelser.

Beliggenheden:
Ejendommen ligger lidt tilbagetrukket fra Lyngbyvej og med støjreducerende glasafskærmning, som sammen med gode 3-lags termoglas i vinduerne, tager det meste trafiklyd - en perfekt beliggenhed, hvis man har behov for at kunne bringe sig hurtigt rundt i bil i København og omegn.
Endvidere er der er gode offentlige forbindelser. Bus til Nørreport- og Lyngby Station holder på vejen. Endvidere findes der S-toge på Vangede Station. Ejendommen: Er en gedigen ejendom fra 1937, opført med røde tegl på facade og tag, som løbende har gennemgået vedligeholdelse og renoveringer. Ejendommen drives af professionel administrator og en økonomisk fornuftig bestyrelse. Der er ikke vedtaget større istandsættelser eller renoveringer, som ikke kan holdes indenfor den normale drift. Foreningen har ingen fælles-/renoveringslån.
Fællesfaciliteterne omhandler følgende: Vaske- og tørrefaciliteter. Fælles kælder med bl.a. mulighed for cykelopbevaring. Gårdhave med grill og mulighed for parkering af bilen.
Forældrekøb og udlejning er: Afventes. Husdyrhold er: Afventes

Lejligheden:
Er løbende blevet opdateret og renoveret, så den fremtræder indbydende og helt i tidens ånd. Senest (2016) er køkkenet udskiftet til eksklusive elementer fra Invita og med dyre hårde hvidevarer fra Siemens. Samtidig blev gulvene udskiftet til massive planker i 3x30 cm asketræ.

Planløsning: Stueplan består af en mindre entré, hvor der er plads til fod- og overtøj. Badeværelse i en pæn størrelse med vindue, bruseniche og gulvvarme. Meget stort køkken alrum, hvor der om nødvendigt kan skabes 2 værelser.
Underetagen har adgang fra køkken alrummet og gårdhaven. Arealet - som ikke er boligareal, består af et ekstra badeværelse, et vaskerum med vaskemaskine og tumbler samt 4 disponible rum med mange anvendelsesmuligheder - f.eks. liberalt erhverv, bryggers, hobbyrum, motionsrum, biograf, værksted osv.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering. 
kontakt
Herluf Trolles Gade 18
1052 København K.
 
Telefon:
+45
 91550555
CVR nummer:
35659234
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning