Grønnegade 33, 1., 1107 København K

SOLGT PÅ 62 DAGE - EFTER AT 2 KÆDEMÆGLERE HAVDE FORSØGT I MERE END 12 MÅNEDER

EKSKLUSIV OG ATTRAKTIV BELIGGENHED - I INDRE KØBENHAVN K.

180 KLASSISKE M2 - TIL KUN 33.300 PR. M2

DIREKTE KIG TIL KONGENS NYTORV GENNEM NY ADELGADE

Beliggenheden:
Grønnegade og de omkringliggende gader, anses af mange for at være noget af det mest eksklusive og attraktive, som indre by kan tilbyde, bl.a. fordi man stadig kan se og fornemme det gamle København i de små gader, som er medvirkende til en helt speciel stemning. Ligeledes er man omgivet af nogle af de største attraktioner, såsom Kongens Have, Amalienborg, Nyhavn, Kongens Nytorv, hvor også den nærmeste metro findes.

Ejendommen:
Er opført i 1897 i flot og markant stil. Den har løbende gennemgået vedligeholdelse og fremtræder derfor i fin stand. Foreningen som består af 5 enheder, har en god økonomi og billige fællesudgifter. Fællesfaciliteterne omhandler: Dørtelefon. Baggård. Kælderum. Cykelparkering. Fællesantenne. Udlejning og husdyrhold er tilladt.

Lejligheden:
Er en yderst velbeliggende og fuld funktionsdygtig klassisk lejlighed, som er indrettet delvist efter det erhverv, som den har været anvendt til igennem en årrække. Præsentationen af de enkelte rum er vist med visualiserede 3D billeder og en tænkt planløsning, hvor hensigten er at illustrere, hvordan lejligheden eventuelt kan kommen at se ud efter en ombygning og opdatering, som er anslået til at ville koste ca. kr. 450.000 - afhængig af materiale valg mv. og uden eventuelle altaner samt brændeovn. Den tænkte planløsning består af: Lille entré. Køkken alrum i åben forbindelse med stuen, med brændeovn og adgang til en altan som muligvis kan etableres. Opholdsstue med store vinduer, stor lofthøjde (3.13) og lav brøstning, som giver et skønt lysindfald og flot vue til Kongens Nytorv gennem Ny Adelgade. Kontor / gæsteværelse adskilt fra stue med dobbelt fransk dør og med egen toilet og entré. Soveafdeling mod gården, som består af 2 gode børneværelser og 1 forældresoveværelse. På det ene børneværelse kan der muligvis ligeledes etableres altan. Endvidere badeværelse med vindue, gulvarme, bruseniche og plads vaskemaskine/tørretumbler.
Det formodes, at lejlighedens nuværende sillebensparketgulve er i rimelig og brugbar stand, da de har været belagt med tæpper siden sidste renovering. Lejligheden har næsten nye termovinduer. Lofthøjden er ca. 3.13 i hovedparten af lejligheden.


Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.