Se det digitale energimærke

Snoghøj Alle 29B, Tårnby

, 2770 Kastrup

1 / 24
1 / 5
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
4.995.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 250.000
Brutto
i
21.198
Netto
i
18.501
Boligareal 135 m²
Kælderareal 80 m²
Carport 11 m²
Grundareal 253 m²
Værelser 5
Byggeår 1954 /1979
Sagsnummer GGR1419
Ejendomstype Rækkehus
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.274
Ejendomsværdiskat 1.488
Renovation 250
Grundejerforening 200
Skorstensfejning 41
Admistrationsgebyr - skat 14
Husforsikring 396
Ejerudgifter i alt 3.662

STORT OG EKSKLUSIVT RÆKKEHUS - PÅ LUKKET STIKVEJ

ET AF DE STØRSTE I KVARTERET - DER ER BYGGET TIL I DYBDEN
135 M2 BOLIGAREAL + KVIST (ca. 26 gulv M2) + 80 M2 KÆLDER
GENNEMGRIBENDE RENOVERET
GRØNNE, BØRNEVENLIGE OG ROLIGE OMGIVELSER
~
Kommunen:
Tårnby er en bydel i Storkøbenhavn med 42.607 indbyggere (2018). Tårnby Kommune ligger på Amager syv kilometer syd for Københavns centrum. Kommunen ligger midt på Amager og grænser op til Dragør Kommune mod syd og Københavns Kommune mod nord. Kommunen består i dag af tre byområder, Kastrup, Tårnby og Vestamager med landsbyerne Tømmerup og Ullerup samt stederne Skelgårde, Viberup og Rågård. Foruden hører også øen Saltholm til Tårnby Kommune.
Beliggenheden:
Rækkehusene i Tårnbys Løjtegårdskvarter, er Amagers pendant til kartoffelrækkerne på Østerbro og har en tilsvarende efterspørgsel, pga. den smukke arkitektur, brugsværdien og den attraktive beliggenhed.~~t trygt og venligt sted for både børn og voksne, hvor Løjtegårdsskolen, Amager hallen, svømmehal, legepladser, ungdomsskole og flere ungdomsklubber findes inden for få minutters gang. Muligheder for indkøb findes i Dagli'Brugsen eller Rema1000 på Løjtegårdsvej, på Tårnby Torv eller i Fields.
Endvidere er man omgivet at skøn natur, med kort afstand til de rekreative områder på Kalvebod Fælled, engen og badeanstalten ved Amager strandpart og Den blå Planet.
De er 2 minutter kørsel til motorvej og 15 gang til Tårnby station og Metroen (Vest Amager), som giver lynhurtig adgang til bl.a. indre København og lufthavnen.
De nærmeste naboer er oftest veluddannede og børnerige familier.
Ejendommen:
Er en klassisk rækkehusbebyggelse fra 1954 i 4 plan, opført i gedigen kvalitet med teglfacade og tag. Ejendommen ligger på en 253 m2 grund, hvor der er forhave samt en attraktiv og ugeneret baghave, som er orienteret mod syd.
Ejendommen har gennemgået gennemgribende renoveringer, og fremtræder nu både nutidig og eksklusiv. Opvarmningen sker via gasfyr. Til ejendommen hører der endvidere er der et mindre opbevaringsskur og en carport.
Planløsning:
Stueplan består af en entré med plads til overtøjet samt et flot trappeforløb til kælder og førstesal. Meget stor kombineret stue og køkkenalrum, med eksklusive elementer fra Designa og hårde hvidevarer fra Atag. I stuedelen er der indbygget brændeovn og panoramaudsigt til terrassen og haven, hvortil der adgang via skydedør. Hele arealet opvarmes via gulvvarme.
Førstesalen byder på en repos med opbevaringsskab og trappe til anden sal, 2 gode værelser med udgang til altan, hvoraf det ene er så stort at det kan opdeles i 2. Indbydende badeværelse med gulvvarme, bruseniche, væghængt toilet og Corianbordplade.
På anden sal findes der er et disponibelt rum med 4 veluxvinduer, som anvendes til soveværelse og arbejdsrum. Der er mulighed for opdeling.
I kælderen har man vaske- og installationsrum. Badeværelse i samme udførelse som på første sal, dog er der endvidere badekar her. Sauna/opbevaringsrum. 2 disponible rum samt entré, hvor der er adgang til baghaven og forberedt for tekøkken.
~
Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering. 
kontakt
Herluf Trolles Gade 18
1052 København K.
 
Telefon:
+45
 91550555
CVR nummer:
35659234
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning