Thrymshøj 5, Veddinge, 4540 Fårevejle

SOLGT - EFTER AT BÅDE EN KÆDE- OG EN LIEBHAVERMÆGLER HAVDE FORSØGT SIG !

KUN 1 TIME FRA KØBENHAVN I BIL ELLER MED TOG

NYRENOVERET

HØJT BELIGGENDE OG MED FANTASTISK HAVUDSIGT

1970 M2 NATURSKØN GRUND I KUPERET TERRÆN

GENEREL INFORMATION:
Nordmænd og EU-borgere kan købe fast ejendom med dispensation fra det Danske Justitsministerium. Man kan typisk opnå dispensation såfremt man har en familiemæssig tilknytning til Danmark. Har man boet fast i Danmark i en periode på minimum 5 år, kan man købe uden behov for dispensation.

OMRÅDET:
Veddinge Bakker ved Sejerø bugten, er et kuperet og naturskønt område, som kan byde på nogle fantastiske vandre, løbe eller cykelture for hele familien. Når den skønne danske sommer viser sig fra sin bedste side, så er der flere gode strande hvor der kan bades og dyrkes vandsport. Toget går lige til Fårevejle Stationsby (hvor der er trinbræt) - så kan også gæster uden bil komme på besøg og der er lidt "gamle dage" over at hente og bringe på den gamle station og børnene elsker det. Der er ca. 3 km til købmanden i Ordrup og 10 minutters/ 6 km kørsel til det lokale indkøbscenter i Asnæs. 15 minutter til Odsherred Zoo og ca. 30 minutter til Sommerland Sjælland. Området er i øvrigt kendt for sine asparges, gulerødder og kartofler og så har man hos den lokale slagter i Fårevejle kød fra økologisk "fritgående" græssende kvæg af eksempelvis Limosine racen og Hereford kvæg - virkelig godt kød til grillen på en skøn aften.
De mulige strande er:
Veddinge strand 1200 meter (stenstrand/skrænt)
Veddinge offentlig strand 1500 meter (sand / lidt sten)
Ordrup strand 3500 meter (sand/badebro/lavvandet)
Høve Strand 5000 meter (sand)
Næsset strand 7000 meter (Sand - smuk bugt)
Sanddopperne 9000 meter (sand - små klitter)

EJENDOMMEN:
Hovedhuset og annekset består af 83 nyrenoverede kvadratmeter, som byder på samlet 8 sovepladser/4 soveværelser - heraf 3 værelser i hovedhuset.
Begge bygninger fremstår lyst, indbydende og tidssvarende efter en gennemgående renovering, hvor vinduer, køkken, badeværelse, elinstallationer er udskiftet.I 2014 er alle facader malet og tagbelægning udskiftet.
Endvidere er der blevet installeret en Lotus brændeovn, som tilfører varme og hygge til sjæl og krop på køligere dage. Biler kan placeres i skyggen under garagens tag. Endvidere findes der et redskabsrum på 6-8 kvm

PLANLØSNING:
Nyt køkken med alt i hårde hvidevarer og i åben forbindelse til stuen. Stue med brændeovn og direkte adgang til den usædvanlige store træterrasse på ca. 100 m2, hvoraf 20m2 af disse er overdækket så udelivet kan nydes på flest mulige dage. Nyt badeværelse med bruseafsnit, vindue og gulvvarme. 3 gode værelser samt 1 ekstra i annekset.

Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, rækkehus ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GundeogGunde.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har specielle gode tlbud i denne måned.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.