Se det digitale energimærke

Østengen 49, Bisserup

, 4243 Rude

1 / 15
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
395.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Udbetaling 25.000
Brutto
i
1.695
Netto
i
1.468
Boligareal 64 m²
Grundareal 904 m²
Værelser 3
Byggeår 1976
Sagsnummer GGS0918
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 480
Ejendomsværdiskat 411
Grundejerforening 58
Reno - grundgebyr 103
Skadedysrbekæmpesel 4
Reno - mad/restaffald 66
Husforsikring 124
Ejerudgifter i alt 1.248

BISSERUP - ET ENESTÅENDE STYKKE DANSKE NATUR

FRITIDSBOLIG SOM MÅ ANVENDES HELÅRLIGT
MELLEM NÆSTVED OG SKÆLSKØR
KUN 1.5 TIMES KØRSEL FRA KØBENHAVN
3 GOLFBANER INDENFOR 20 KILOMETER

Beliggenheden: Bisserup er en aktiv landsby med et hyggeligt gammelt fiskerleje, hvor der stadig er aktivt fiskeri og lystbådssejlads fra havnen. Landsbyidyllen er intakt med mange af de oprindelige huse, som er flot bevaret, så sjælen fra den gamle fiskerilandsby stadig kan mærkes. Der er flere kunsthåndværkere i landsbyen blandt de 520 fastboende. Bisserup Strand er en dejlig og meget børnevenlig sandstrand, hvor man til den ene side har skoven og til den anden havnen samt øgrupperne ud for Holsteinsborg Slot. En perfekt beliggenhed, hvis man ynder at dyrke sejlads, vandsport, cykelsport, golf, tennis eller bare nyde en fantastisk natur med et rigt fugleliv.

Ejendommen: Ligger på den sidste halvdel af en blind og børnevenlig grusvej, hvor man har en herlig frisk duft af saltvand fra smålandshavet. Stranden og havnen ligger i kort gå-afstand. Der er gode aktivitets muligheder for børn og voksne - bl.a. et multianlæg ved campingpladsen. Grunden på 904 m2 har naturlig gammel og flot bevoksning.

Selve huset er fra 1976 og optager 64 m2, uden de 2 terrasser. Facadebeklædningen er træ og saddeltaget er belagt med bølgeeternit. Der er indlagt fibernet, offentligt vand og kloak.
Indretning: Pæn stor stue med adgang til overdækket terrasse og have via skydedør. Oprindeligt spisekøkken med adgang til terrasse og have via dobbeltdør. 2 gode værelser. Mindre badeværelse med bruseafsnit og vindue.

Sælger ønsker, at sælge ejendommen med henblik på nedrivning af huset, hvorfor der ikke vil blive udarbejdet tilstandsrapport, EL-rapport eller tilbudt ejerskifteforsikring.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi forbi med et uforpligtende tilbud. 
kontakt
Herluf Trolles Gade 18
1052 København K.
 
Telefon:
+45
 91550555
CVR nummer:
35659234
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning