Lungskilde 18, 4736 Karrebæksminde

SÅ ER DER IGEN STOR EFTERSPØRGELSE EFTER SOMMERHUSE - LIGNENDE SØGES

EKSKLUSIVT FRITIDSHUS - I FLOT OG TIDSSVARENDE UDFØRELSE

5 MINUTTERS GANG FRA EN AF DANMARKS BEDSTE STRANDE

HUSET SÆLGES INDFLYTNINGSKLART KOMPLET MØBLERET - UDE OG INDE.

KAN ANVENDES HELEÅRET RUNDT

KUN 5 KVARTER FRA KØBENHAVN


Området:
Karrebæksminde og Enø er med rette kendt for at være et at de mest udsøgte feriesteder på Sjælland, fordi det har så uendelig meget mere at byde på.
Det er et aktivt sted for både børn og voksne, hvor man tilføres en ubeskrivelig opløftende stemning af miljøet, som omkranses af de bedste strande, et fredet overdrev og naturreservat, en smuk fjord, som er vandforbindelsen til Næstved, skov og barske skråninger samt en aktiv og idyllisk havn med vippebro.
Indenfor 15 km er der yderligere en lang række af attraktioner - bl.a. Gavnø og Holsteinsborg Slot, Herlufholm Kostskole, Næstveds historiske bymidte, Susåen, 2 golfbaner og Bonbon land.

Beliggenheden:
Ejendommen ligger på en af Enø's gamle og meget eftertragtede strandgrunde - et idyllisk og berigende sted, hvor der er frit valg mellem afslapning, aktiviteter eller oplevelser for alle uanset hvilken aldersgruppe man befinder sig i.
På motionssiden er der specielt gode forhold for løb, cykelsport og alle typer vand- samt sejlsport på enten det bølgende hav eller den stille fjord.
Området byder endvidere på helt nyt multisportsanlæg, sportshal, kirke, 2 supermarkeder samt et på vej.
Bådplads kan lejes 100 meter fra ejendommen i en af de 2 lystbådehavne.
Der er halvtimes drift på busforbindelsen til Næstved, som tager 10 minutter, og hvis man har lidt mere tid, så kan turbåden "Friheden" varmt anbefales eller en flot cykeltur på 10 km langs fjorden.

Ejendommen:
Efter en omfattende ombygning og renovering, hvor enhver m2 blev vendt og udnyttet optimalt, så fremstår ejendommen nu som et nyt hus i flot og tidssvarende udførelse. Det er lagt stor vægt på, at fritiden ikke skal optages af vedligeholdelse, hvorfor både husets og den omkringliggende terrasses materialer og behandling, kræver mindst muligt omsorg og penge.
Facaden på de 1,5 plan, består af en kombination af træ og pudset murværk. Sadeltaget er belagt med tagpap.
Der er indlagt offentlig vand og vandafledning. Opvarmninger sker via elektrisk gulvvarme, som kan suppleres med brændeovnen. Installation af varmepumpe er også muligt.
Ejendommen ligger på lejet grund, som kan tilkøbes af Næstved havn.

Planløsning:
Stueplanet består af et lyst og indbydende multifunktionsrum med stor lofthøjde, som anvendes til stue, spisestue, køkken, soveværelse og opbevaring. Fra stueplanet er der adgang via dobbeltdøre til 2 skønne træbelagte terrasser som vender øst / vest. Ligeledes er der adgang til en skøn hems, som har udsigt til fjorden og plads til en dobbeltseng samt opbevaring. Køkkenet er lyst og med god opbevaringskapacitet. Usædvanligt stort og indbydende badeværelse med vindue og mulighed for tilslutning af vaskemaskine.
Hele stueplanet er belagt med flotte fliser og har delvis loft til kip. Hvis der erønske om og behov for et ekstra værelse, så er der mulighed derfor - se plantegning.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk , så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har et specielt godt tilbud i denne måned.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.