Strømmene 65, 4736 Karrebæksminde

RING OG HØR HVOR MANGE VI HAR SKREVET OP I VORES STORE KØBERKARTOTEK SOM MATCHER DIN EJENDOM

I FØRSTE RÆKKE TIL ENGEN - SOM TIDLIGERE VAR VANDFORBINDELSEN TIL NÆSTVED

EFTERTRAGTET OG IDYLLISK BELIGGENHED

5 MINUTTERS GANG FRA EN AF SJÆLLANDS BEDSTE STRANDE

FLOT, MODERNISERET OG INDFLYTNINGSKLART

HUSET SÆLGES KOMPLET MØBLERET - INDVENDIGT

Området:
Karrebæksminde og Enø er med rette kendt for at være et at de mest udsøgte feriesteder på Sjælland, fordi det har så uendelig meget mere at byde på.
Det er et aktivt sted for både børn og voksne, hvor man tilføres en ubeskrivelig opløftende stemning af miljøet, som omkranses af de bedste strande, et fredet overdrev og naturreservat, en smuk fjord, som er vandforbindelsen til Næstved, skov og barske skråninger samt en aktiv og idyllisk havn med vippebro.
Indenfor 15 km er der yderligere en lang række af attraktioner - bl.a. Gavnø og Holsteinsborg Slot, Herlufholm Kostskole, Næstveds historiske bymidte, Susåen, 2 golfbaner og Bonbon land.

Beliggenheden:
Ejendommen ligger på en af Enø's gamle og meget eftertragtede udstykninger - et idyllisk og berigende sted, hvor der er frit valg mellem afslapning, aktiviteter eller oplevelser for alle uanset hvilken aldersgruppe man befinder sig i.
På motionssiden er der specielt gode forhold for løb, cykelsport og alle typer vand- samt sejlsport på enten det bølgende hav eller den stille fjord.
Området byder endvidere på helt nyt multisportsanlæg, sportshal, kirke, 3 supermarkeder, tankstation og mange gode spisesteder omkring havnen.
Bådplads kan lejes 100 meter fra ejendommen i en af de 2 lystbådehavne.
Der er halvtimes drift på busforbindelsen til Næstved, som tager 10 minutter, og hvis man har lidt mere tid, så kan turbåden "Friheden" varmt anbefales eller en flot cykeltur på 10 km langs fjorden.

Ejendommen:
Har gennemgået en omfattende ombygning samt renovering i 2003 og fremstår nu som et indbydende hus i flot og tidssvarende udførelse.
Facaden er beklædt med sortmalet træ og på begge sider er der store dejlige træterrasser, hvoraf den ene er overdækket.
Der er indlagt offentlig vand og vandafledning. Opvarmninger sker pt. via elektriske varmepaneler, som kan suppleres med brændeovnen. Installation af varmepumpe er også muligt.
Udvendige døre og vinduer er udskiftet i 2003 - med untagelse af hoveddør og vinduer i værelser
Ejendommen ligger på egen/købt grund, som i forhold til gennemsnittet for området er en af de større - på 430 m2. Grundejerforeningens hjemmeside: Enøstrand.dk:

Planløsning:
Består er en dejlig stor stue med forbindelse til den ene terrasse, fantastisk lysindfald og udsigt over engen. Et nyere og lyst køkken fra 2003, med alt i hårde hvidevarer - inkl. vaskemaskine og som ligger i åben forbindelse til stuen. Renoveret badeværelse med bruseniche. Forældre soveværelse med plads til skabe. Mindre børneværelse med 2 sovepladser. Opbevaringsskur.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud.