Vibevej 4, 6000 Kolding

SOLGT PÅ 135 DAGE - KÆDEMÆGLER HAVDE FORSØGT SIG I 288 DAGE !.

STOR LIEBHAVER VILLA

ARKITEKTONISK MESTERVÆRK

BEDSTE BELIGGENHED - MED UDSIGT OVER DET MESTE AF BYEN

PERFEKT STAND

Byen:
Kolding er en fjord by og købstad i Sydjylland, som med sine knapt 60.000 indbyggere er Danmarks 7. største by. Byens centrale placering i Danmark har gennemtiderne medvirket til stor handelsaktivitet, hvilket har været af afgørende betydning for byens udvikling og vækst. Således er byen i dag en driftig handels- og erhvervsby med mange arbejdspladser og en del af Jyllands dynamiske vækstcentrum - trekantsområdet. Byen er kendt for at have Jyllands største storcenter og en hyggelig bymidte med et stort og varieret udvalg af butikker, caféer og restauranter. Største seværdighed er naturligvis kongeslottet Koldinghus, men også Kolding Ådal, Trapholt kunstmuseum, den botaniske have - Geografisk Have er populære udflugtsmål.
Beliggenheden:
Ejendommen ligger i den gamle og yderst eftertragtede udstykning kaldet "bjerget", hvor man har panoramaudsigt til Koldinghus og resten af byen. En meget central beliggenhed, hvor der kun få minutters gang til bymidten. Et særdeles børnevenligt kvarter, med sikre forbindelser til og fra sport og byens bedste skoler.
Ejendommen:
Er gedigent opført i 1922 i 2 plan plus fuld kælder i alt 330 m2 - med saddeltag og teglfacade, på en skøn og pænt anlagt grund med et areal på 569 m2. Ejendommen er moderniseret for et anseligt beløb og fremtræder yderst velholdt. Endvidere hører der 24 m2 integreret garage med til ejendommen.
Planløsning:
Entré og fordelingshall i fornem stil. Gæstetoilet. 2 flotte stuer en suite, den ene med brændeovn. Alrum i åben forbindelse til køkken og med adgang til terrasse og have. Nyere køkken med alt i hårde hvidevarer. 2 værelser samt kontor. 1 sal. Repos med udgang til skøn tagterrasse. Badeværelse med både hjørnebadekar og bruseniche. Stort soveværelse med garderobeafsnit og 4 værelser. Kælderplan: 2 vinrum. Vaskerum. Værksted og 2 hobbyrum. Garage.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed, sommerhus eller byggegrund, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og et uforpligtende vurdering.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.