Se det digitale energimærke

Havevej 5

, 4700 Næstved

1 / 11
1 / 4
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 118 m²
Kælderareal 64 m²
Carport 18 m²
Udhus 23 m²
Grundareal 709 m²
Værelser 5
Antal plan 3
Byggeår 1948
Sagsnummer GGV0318
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 843
Ejendomsværdiskat 709
Renovation 208
Skadedyrsbekæmpelse 4
Husforsikring 434
Ejerudgifter i alt 2.199

STOR INTERESSE - FLERE HUSE SØGES

I STILLE OG BØRNEVENLIGT KVARTER
ÆLDRE OG LØBENDE OPDATERET VILLA
TIL YDERST FORNUFTIG PRIS
MULIGHED FOR 4 SOVEVÆRELSER
Byen:
Næstved er grundlagt i 1135 og ligger i en yderst naturskøn del af Sydsjælland, hvor - Sjællands længste å - Susåens 83 km lange løb ender i fjorden, som forbinder havnen og ferieperlen Karrebæksminde, som sammen med Gavnø og Herlufsholm er byens største attraktioner og vartegn. Med et stort opland og mere end 50.000 indbyggere, er det Sjællands femtestørste by og den uofficielle "hovedstad" på Sydsjælland. Byen her en driftig handelsby med mange arbejdspladser og gode uddannelsesmuligheder. Med kun 80 kilometer / 55 minutter (47 MINUTTER FRA 2022) med DSB til Kongens Nytorv i København, så er byen ligeledes en stor pendler by - med mere en 5.000 rejsende hver dag.
Beliggenheden:
Ejendommen ligger i en ældre og bynære del af Næstved, som i daglig tale kaldes "Kalbyriskvarteret". Et populært kvarter pga. den centrale beliggenhed, hvor man kun har 10 minutters gang til både bymidten og Herlufsholm skoven. Et stille og særdeles børnevenligt kvarter med begrænset trafik, hvor der er kort afstand og hurtig adgang til byens ringveje samt byens bedste skoler - bl.a. Lille Næstved og Herlufsholm Kostskole, med henholdsvis 1100 og 650 elever.
Ejendommen:
Er gedigent opført i 1948 i 1½ plan med fuld kælder, saddeltag og teglfacade, på en pænt anlagt grund på 709 m2 med gammel bevoksning. Boligarealet udgør 118 m2 + kælderen på 64 m2. På grunden er der endvidere opført en garage på 18 m2 samt et anneks.
På trods af det beskedne boligareal, så overrasker rummeligheden positivt og vil kunne tilfredsstille de fleste familier af gennemsnitsstørrelse.
Ejendommen er løbende renoveret og har opdateret, bl.a. er døre og vinduer skiftet for ca. 9-13 år siden. El, gasfyr og isolering på loft og i hulrum er installeret/udført for ca. 13 år siden. Køkken alrum er lavet for ca. 10 år siden og fronter på skabe er skifter igen for ca. 2 år siden. Ligeledes er taget skiftet.
Tv og internet leveres pt. af Stofa og der er mulighed for fibernet, som ligger i vejen.
Planløsning:
Entré og fordelingsgang med plads til overtøjet og trappe til de øvrige etager. Stor opholdsstue (opr. 2 - kan reetableres/opdeles til værelse og stue). Dejligt køkken alrum med direkte adgang til haven via trappe, hvor der også er plads til at lave en dejlig terrasse.
Førstesalen rummer 3 gode værelser, et toilet og et badeværelse, som begge har el-gulvvarme. Kælderen er indrettet med et stort vaske/tørrerum. Værksted. Viktualierum samt hobbyrum.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering. 
kontakt
Herluf Trolles Gade 18
1052 København K.
 
Telefon:
+45
 91550555
CVR nummer:
35659234
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning