Se det digitale energimærke

Holtug Linievej 15

, 4660 Store Heddinge

1 / 17
1 / 2
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
550.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 30.000
Brutto
i
2.484
Netto
i
2.085
Boligareal 103 m²
Udhus 28 m²
Grundareal 580 m²
Værelser 3
Antal plan 2
Byggeår 1900
Sagsnummer GGV1417
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 350
Ejendomsværdiskat 516
Renovation 250
Skorstensfejning 83
Husforsikring 292
Ejerudgifter i alt 1.491

HYGGELIGT OG MODERNISERET LANDSBYHUS

MIDT I UNESCO`S VERDENSARV

IDYLLISK, FREDFYLDT OG I PAGT MED ENESTÅENDE NATUR

Området:
Holtug er en lille idyllisk landsby, som ligger på halvøen Stevns. Få hundrede meter fra Stevns Klint (optaget på UNESCO´s liste over verdensarv), hvor seværdighederne ligger som perler på en snor: Bøgeskov Havn, Holtug Kridtbrud, Flagbanken, Stevns Fyr, Højerup gl. kirke, Koldkrigsmuseum Stevnsfort, Boesdal Kalkbrud og sidst men ikke mindst Rødvig med den smukke lystbådehavn.
Stevns Klint er en ca. 20?km lang stejl kystklint, som strækker sig fra Bøgeskov Havn i nord til Rødvig Havn i syd. Klinten er op til 40 meter høj og opbygget gennem millioner af år?af gamle lag af hvidgrå kalk, hvidt skrivekridt og flint. Hele denne unikke strækning kan opleves via "trampestien".
Byen kaldes også "Energilandsbyen", fordi beboerne arbejder for at nedbringe CO2-udslippet. Her kan byens børn dyrke grøntsager i Holtughaverne, hvor de plejer hver deres lille have.
I Holtug er der busforbindelse til Køge og nærmeste togforbindelse findes i Klippinge (8 km) eller Store Heddinge (5 km), som også er Stevns' hovedby og samtidig handelscentrum for et større opland. I de 2 byer findes der også skoler og institutioner.

Ejendommen:
Er smukt opført i 1½ plan med facade i kalksten og stråbelagt tag, som er moderniseret til nutidig standard med bl.a. vandbaseret gulvvarme i stueplan. Alt fremtræder pænt og velholdt.
Den samlede matrikel er på 580 m2.
Boligarealet udgør 82 m2 plus det udnyttede areal på førstesalen.
Ejendommen opvarmes via vandbaseret gulvvarme og brændeovn.

Planløsning:
Stueplanet består af en flisebelagt entré, hvor der er plads til vaskesøjle. Pænt og stort brusebadeværelse. Installationsrum. Lyst køkken i åben forbindelse til stuen. Soveværelse i god størrelse. Stor stue (kan opdeles i 2/ekstra værelse) med brændeovn og trappe til førstesalen.
1 sal.: Byder på 2 gode værelser.


Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide, hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk , så giver vi et uforpligtende tilbud 
kontakt
Herluf Trolles Gade 18
1052 København K.
 
Telefon:
+45
 91550555
CVR nummer:
35659234
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning