Hammer Alminde 7, 4750 Lundby

VI HAR FLERE KØBERE SKREVET OP TIL "DISCOUNT-LIEBHAVERI"

FLOT OG VELHOLDT BINDINGSVÆRKSHUS MED STRÅTAG

IDYLLISK, FREDFYLDT OG I PAGT MED SKØNNE OMKRINGLIGGENDE NATUR

KAN ANVENDES SOM FRITIDS- ELLER HELÅRSBOLIG - VED OPNÅELSE AF "FLEXSTATUS"

KUN 10 MINUTTER TIL SYDMOTORVEJEN OG EN TIMES KØRSEL FRA KØBENHAVN

MEGET LAVE EJENDOMSSKATTER

HER FÅR MAN UTROLIGT MEGET HUS FOR PENGENE

Området:
Hammer-Torup Bakker er en naturperle, som ligger i trekanten mellem Næstved, Præstø og Vordingborg. Områdets fantastiske landskab er skabt som et resultat af istidens voldsomme ændringer i det sydsjællandske landskab. Skiftende fremrykninger, nedsmeltninger og tilbagerykninger af istidens store ismasser har formet disse store morænebakker til det smukke resultat, som man kan nyde i dag.
Udsigten fra dette høje landskab i det ellers ret flade Sydsjælland er imponerende og i klart vejr ser man milevidt ud over et let kuperet marklandskab hele vejen til Dybsø Fjord.
Der er kun 10 minutter på cykel til Hammer Frie Privatskole og Lundby station, som har time drift til bl.a. København. Der er ca. 15 kilometer til hver af de 3 førnævnte byer, hvor der også er adgang til mange arbejdspladser.
Ejendommen:
Er et smukt bindingsværkshus med stråtag, opført i 1 ½ plan med småsprossede vinduer og helt nye lavenergiglas. Alt fremtræder i god og meget velholdt stand.
Endvidere findes der 11 m2 udhus, 19 m2 garage med markise (Viking) og 22 m2 carport (Lyngsø).
Grundens 985 m2 er hyggeligt anlagt med, 2 terrasser, mindre parkeringsplads, hyggekroge samt velvalgt og passende beplantning.
Husets 148 m2 er fordelt med 90 m2 i stueplan og 58 m2 på førstesalen.
Ejendommen opvarmes via nyere varmepumpe, el-radiatorer samt brændeovn.
Planløsning:
Stueplanet består af en flisebelagt entré. Pænt brusebadeværelse med stor bruseniche og el-baseret gulvvarme. Køkken med fadebur og flisegulv i åben forbindelse med alrummet, hvor der er plankegulv og åbent trappeforløb til førstesalens repos og stue. Opholdsstue ligeledes med plankegulv, brændeovn og dobbelt fransk dør til haven. Soveværelse med indbygget skabsvæg.
Førstesalen: Har loft til kip og byder på solrig stue med adgang til sydvendt altan samt stort soveværelse med indbyggede skabe og reoler.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi forbi med et uforpligtende tilbud.