Bøgehøj 8, 2900 Hellerup

SOLGT - EFTER AT 2 KÆDEMÆGLERE HAVDE FORSØGT SIG

FLOT OG VELDISPONERET MURERMESTERVILLA

OPFØRT I DE BEDSTE MATERIALER

EJER- ELLER ANDELSLEJLIGHED PÅ MINIMUM 100 M2 KAN INDGÅ I HANDLEN


Området:
Dyssegårdskvarteret i Hellerup er et populært og eftertragtet område, fordi det har så meget at byde på. Der er gode offentlige forbindelser samt nem og hurtig adgang til indfaldsveje og indre København. Man er omkranset af gode vuggestuer, børnehaver, offentlige- og private skoler. Der er få minutters gang til flere grønne områder, hvoraf Emdrup sø og Dyssegårdsparken er nogle af de største.

Beliggenheden:
Ejendommen ligger på en børnevenlig villavej med begrænset trafik, som støder ud til ring 2, hvor der er kort afstand til Helsingør motorvejen - en perfekt beliggenhed, hvis man har behov for at kunne bringe sig hurtigt rundt i bil.
Der er flere idrætsklubber inden for få kilometer og mange muligheder for fritidsaktiviteter i de smukke omgivelser.
Indkøbsmulighed findes indenfor 100 meter.

Ejendommen:
Er er en gedigen arkitekttegnet murermester villa, opført i 1 ½ plan med en høj og tør kælder på en 866 m2 stor grund, hvor der også findes en carport med redskabsrum - i alt 16 m2.
Huset har en usædvanlig god planløsning, som er velegnet for de fleste familier samt større familier med op til 4 børn.
De 188 m2 er fordelt med 118 m2 i stueplan og 70 m2 på førstesalen.
Endvidere tilkommer kælderen med 98 m2.
Opvarmningen sker pt. via oliefyr. Der er kommende mulighed for tilslutning til fjernvarme.
Grunden er pænt anlagt med velvalgt og passende beplantning.

Planløsning:
Stueplanet består af en entré og fordelingsgang med en bred og lys trappe til førstesalen. Flot syd-/vestvendt opholdsstue med smukt sildebensparketgulv udført med fugleøjetræ, dobbelte franske døre til spisestuen, som ligeledes har det smukke sildebensparketgulv og direkte adgang til den sydvendte terrasse. Stor udestue (den 3. stue en suite), med store vinduespartier på alle 3 sider, som sammen med døren til terrassen, giver det det mest fantastiske lysindfald.
Hyggeligt spisekøkken, hvorfra der er adgang til kælderen. Gæstetoilet 1. salen: Har 2 store og lyse børneværelser, forældre soveværelse med adgang til en lille altan. Stort badeværelse med terrazzogulv, hvid sanitet og badekar. Kælderen: Er højloftet, tør og hovedsageligt med flisebelagte gulve. 3 store og gode rum, som har mange anvendelsesmuligheder. Stort bryggers.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har et specielt godt tilbud i denne måned..

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.