Nørreås 44, 4200 Slagelse

STOR EFTERSPØRGELSE - I BÅDE KØBENHAVN, ROSKILDE, KØGE, SLAGELSE, RINGSTED, SORØ OG NÆSTVED

STOR OG VELHOLDT 1 PLANS VILLA - MED ET SAMLET AREAL PÅ 173 M2

STILLE, CENTRAL OG BØRNEVENLIG BELIGGENHED

SKØN HAVE OG 40 M2 TRÆTERRASSE - HVORAF HALVDELEN ER OVERDÆKKET

LÆKKERT BADEVÆRELSE FRA 2014 OG NYRENOVERET KØKKEN SAMT BRYGGERS

BELIGGENHEDEN: Er yderst central med kort afstand til bymidten, indkøb, indfaldsveje og offentlig transport med gode forbindelser, hvormed rejsetiden til bl.a. København kun er 54 minutter. Skoler, daginstitutioner, sportshal, rideklub og indkøbsmuligheder findes inden for kort afstand. Et lukket stisystem fører til den store lystskov, som byder på dejlige naturoplevelser eller motionsmuligheder i skønne omgivelser.
EJENDOMMEN: Velholdt 1 plans hus fra 1972, opført med bjælkefacade og saddeltag. I 1974 blev ejendommen udvidet med yderligere 77 m2, som anvendes til hobbyrum/gildesal med plads til 30 opdækninger samt pulterrum/værksted. Endvidere dobbelt carport på ca. 25 m2 og ca. 20 m2 overdækket terrasse. Grunden på 692 m2 er hyggelig og pænt anlagt.
Ejendommen opvarmes med naturgas og der er efterisoleret på loftet med 400 mm. Vinduer og gulve er delvist udskiftet.
PLANLØSNING:
Indbydende entré med god plads til overtøjet. Stort og lyst køkken med alt i hårde hvidevarer, som er renoveret inden for de seneste år. Fra køkkenet er der direkte adgang til et praktisk bryggers, med lyse gulvklinker og vaskemaskine samt tørretumbler. Fra bryggerset er der adgang til den dobbelte carport og haven, hvor vasketøjet kan hænge til tørre.
Lys opholdsstue iåben forbindelse til køkkenet og med direkte adgang til den store delvis overdækkede træterrasse og haven. Lækkert badeværelse fra 2014 med gulvvarme og bruseniche. Stort soveværelse med skabsvæg. 2 børneværelse i gode størrelser.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud.