Jeppe Åkjærs Vej 29, 4700 Næstved

LIGNENDE VILLA SØGES - TIL ANDEN INTERESSERET KØBER

ÆLDRE MEN VELHOLDT VILLA
TIL YDERST FORNUFTIG PRIS
MULIGHED FOR 3 BØRNEVÆRELSER

Byen:
Næstved er grundlagt i 1135 og ligger i en yderst naturskøn del af Sydsjælland, hvor - Sjællands længste å - Susåens 83 km lange løb ender i fjorden, som forbinder havnen og ferieperlen Karrebæksminde, som sammen med Gavnø og Herlufsholm er byens største attraktioner og vartegn. Med et stort opland og mere end 50.000 indbyggere, er det Sjællands femtestørste by og den uofficielle "hovedstad" på Sydsjælland. Byen her en driftig handelsby med mange arbejdspladser og gode uddannelsesmuligheder. Med kun 80 kilometer / 55 minutter med det offentlige til Kongens Nytorv i København, så er byen ligeledes en stor pendler by - med mere en 5.000 rejsende hver dag.

Beliggenheden:
Ejendommen ligger i denældste og mest bynære del af digterkvarteret, som er et af byens absolutte bedste og mest eftertragtede kvarterer pga. den centrale beliggenhed, hvor man kun har 15 minutters gang til både bymidten og Herlufsholm skov. Et særdeles børnevenligt kvarter, med stisystemer, som kan benyttes til og fra byens bedste skoler - Lille Næstved og Herlufsholm Kostskole, med henholdsvis 1100 og 650 elever.

Ejendommen:
Er opført i 1959 i et plan med saddeltag og teglfacade, på en dejlig og pænt anlagt grund på 701 m2. På trods af et beskedent bebygget areal på 117 m2 hvoraf 20 m2 er garage, så overrasker rummeligheden positivt. Ejendommen fremtræder velholdt og med begrænset modernisering. Garagen har el-drevet port og adgang til haven. Tag og hovedparten af termovinduerne skiftet i 1981, med undtagelse af velfac-partiet i stuen som er nyere. Opvarmningen sker via et luftvarmeanlæg og en varmepumpe som er af nyere dato.

Planløsning:
Entré og fordelingsgang med plads til overtøjet. Soveværelse i god størrelse. 2 mindre (kan sammenlægges) men gode børneværelser. Alle 3 værelser har indbyggede skabe. Badeværelse med badekar, hvide fliser med aftagelige blomster og helt ny vaskemaskine. Ældre men velholdt snedkerlavet og gedigent forrammekøkken. Ret stor vinkelstue med adgang til delvis overdækket terrasse og haven. En del af stuen kan om nødvendigt inddrages til et ekstra værelse. Garagen kan ligeledes om nødvendigt ombygges til boligareal. Ejendommen har lofter til kip som bidrager til den positive rummelighed. Alle opholdsrum har massive parketgulve.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.