Snerlevangen 18, 2680 Solrød Strand

STOR PRISVENLING 1 PLANSVILLA - FOR ENDEN AF BLIND VEJ

VELEGNET TIL BØRNEFAMILIER - MED OP TIL 5 BØRN.

KVALITETSBYGGERI FRA VALLØHUSET, TEGNET AF GUSTAV PETERSEN.

LUKKET STISYSTEM, SOM GIVER EN SIKKER OG TRYG FORBINDELE TIL BL.A. S-TOG, BUSSER OG SKOLE.

UNDER 10 MINUTTER PÅ CYKEL TIL JERSIE STATION, SOLRØD CENTERET ELLER STRANDEN.

Området:
Har gennem flere årtier været efterspurgt pga nærheden til København, hvortil der kun er ca. 30 kilometer, og de dejlige omgivelser med hele 6 kilometers kyststrækning.
Solrød ligger på S-togslinje E til Køge, og der afgår tog fra Solrød Strand Station mod København hvert 10. minut i dagtimerne.
Kommunen bugner af skoler, daginstitutioner, og har desuden et rigt foreningsliv hjulpet på vej af aktive borgere. Der er 80 frivillige foreninger med 11.168 medlemmer, hvoraf godt 5.000 er under 25 år.

Kvarteret:
Er kendetegnet af et godt sammenhold og arrangement, som bl.a. medfører en populær og årlig vejfest.
Vil man nyde den skønne kyststrækning og børnevenlige strand, så er man fremme efter kun 8 minutter på cykel.

Ejendommen:
VALLØ huset er opført med fokus på kvalitetsmaterialer og optimal funktion for hele familien.

Planløsning:
Entre med god skabsplads til overtøjet. Forældreafdeling med flisebadeværelse, soveværelse om har terrassedør til haven og fordelingsgang med udsigt til haven. Spisekøkken som ligger op til et stort bryggers, hvor der også er indgang.
Børneafdeling med fordelingsgang, 3 gode børneværelser, som alle har faste skabe samt stort flisebadeværelse med både badekar og bruseniche. Stuen er anlagt i en stor vinkel, hvor der i den ene ende, let kan etableres et ekstra værelse.
Fra stuen er der direkte udgang til solterrasse via skydedør. Hyggelig stue med muret pejs og direkte adgang til udestuen, hvor lyset strømmer ind og hvor det meste af den ene facade kan åbnes via foldedøre.
I tilknytning til huset er der opvarmet garage samt hobbyrum / værksted / udhus. I haven er der endvidere opført et anneks, som er meget velegnet til gæster eller fordybelse.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi forbi med et uforpligtende tilbud.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.