Se det digitale energimærke

Artillerivej 112, ST. TH.

, 2300 København S

1 / 22
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
4.795.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 240.000
Brutto
i
21.261
Netto
i
18.059
Boligareal 104 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 2008
P-plads Ja
Sagsnummer JGGL3018
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 758
Ejendomsværdiskat 1.356
Ejerforening 1.889
Skadedyrsbekæmpelse 8
P-plads 215
Ejerudgifter i alt 4.226

Moderne og Lækker med fire værelser, egen terrasse og sublim beliggenhed inkl. privat perkeringsplads

I et flot kvalitetsbyggeri fra 2008 udbydes denne super lækre lejlighed, som praler med egen stor solrig terrasse, stor græsplæne, udsigt ned til vand og havn samt gennemtænkt planløsning, hvor børnefamilien eller det pladskrævende par kan finde sig til rette. Og så finder din egen private P-plads lige under lejligheden, i P-kælderen.

Lejlighedens 104 m2 fremstår i perfekt stand, og man bemærker hurtigt at der er kræset for detaljerne med kvalitetssikre materialevalg og masser af vinduespartier, som fylder boligen med dagslys. Her er en let og luftig atmosfære, der især kommer til udtryk i hjemmets store leverum, hvor køkkenet og stuen ligger i åben forbindelse til hinanden og til sidst udmunder i en helt fantastisk terrasse. Planløsningen fortsætter med et stort badeværelse med separat bruseniche og vaskefaciliteter samt tre gode værelser, hvoraf det ene ligeledes leder ud på terrassen. Værelserne er yderst indretningsvenlige og egner sig perfekt til familien eller det pladskrævende par. I det store leverum er der også plads til både familieliv og tosomhed, hvor I kan indrette jer med opholdsmiljø og spiseafdeling. Køkkenet står som en elegant del af rummet, i et lyst og åbent design, der er opført i perfekt harmoni med den øvrige indretning. Her har I rammerne for et pragtfuldt familieliv, med noget så enestående for en lejlighed som en terrasse, der simpelthen sætter prikken over i'et på hele herligheden. Endvidere er der privat p-plads tilknyttet lejligheden.

Beliggenheden er også i en klasse for sig, og man falder hurtigt for det fantastiske område, der udfolder sig med anlagte kanaler og grønne områder, der tilsammen sætter den helt rigtige stemning i nabolaget. Også havnens hyggelige miljø ligger bare en smuttur til fods herfra, med direkte adgang til Bryggebroen, som leder jer over til Fisketorvets store udvalg af butikker og gode spisesteder, samt den tilknyttede biograf, der lokker med lune popcorn og de nyeste film. Havnebassinet bliver muligvis jeres favorit destination i sommerperioden, hvor hele området forvandles til en skøn oase med badefaciliteter og grønne plæner, hvor venner og familie mødes. Inden for gåafstand er der gode handlemuligheder og spisesteder, som sikrer jer en nem og bekvem hverdag. Også hovedstadens midte ligger bare en kort cykeltur herfra, hvor I finder alt det, der hører storbylivet til. 
kontakt
Herluf Trolles Gade 18
1052 København K.
 
Telefon:
+45
 91550555
CVR nummer:
35659234
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning