EKSKLUSIVT ARKITEKTTEGNET STRANDHUS

I 2 RÆKKE / 100 METER FRA EN AF SJÆLLANDS BEDSTE STRANDE

EN AF DE BEDST BELIGGENDE GRUNDE PÅ LUNGSHAVE UDSTYKNINGEN

FOR ENDEN AF BLIND VEJ – MED MINIMAL TRAFIK OG STØV

300 METER TIL HAVNEN, 2 LYSTBÅDHAVNE, FISKERMILJØET, SPISESTEDER OG CAFÉER

HELÅRSISOLERET - KAN ANVENDES HELE ÅRET RUNDT

KUN 10 KM / 15 MINUTTER FRA NÆSTVED

KUN 90 KM / 75 MINUTTER FRA KØBENHAVN

Området:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Karrebæksminde og Enø er med rette kendt for, at være et at de mest udsøgte feriesteder på Sjælland, fordi det har så uendelig meget mere at byde på.

Det et aktivt sted for både børn og voksne, hvor man tilføres en ubeskrivelig opløftende stemning af miljøet som omkranses af de bedste strande, et fredet overdrev og naturreservat, en smuk fjord som er vandforbindelsen til Næstved, skov og baske skråninger samt en aktiv og idyllisk havn med vippebro. Indenfor 15 km er der yderlig en lang række af attraktioner – bl.a. Gavnø- og Holsteinsborg Slot, Herlufsholm Kostskole, Næstveds historiske bymidte, Susåen, 2 golfbaner og Bonbon land.

Beliggenheden:                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Ejendommen ligger på en af Enø’s gamle og meget eftertragtede strandgrunde – et idyllisk og berigende sted hvor der er frit valg mellem afslapning, aktiviteter eller oplevelser for alle uanset hvilken aldersgruppe man befinder sig i. Ejendommen ligger i 2 række mod havet (sydvest) og dermed i læ for vinden. Der et begrænset havkik fra huset. Mod nord/øst og fjorden, har man en fri og flot udsigt udover den naturlige eng (myg er en sjælden plage) og dermed ingen beboelse. På motionssiden er der specielt gode forhold for vandre- og løbeture, cykelsport og alle typer vand- samt sejlsport på enten det bølgende hav eller den stille fjord. Området byder endvidere på helt nyt multisportsanlæg, sportshal, kirke, 2 supermarkeder. Bådplads kan lejes 200 meter fra ejendommen i en af de 2 lystbådehavne. Der er halvtimes drift på busforbindelsen til Næstved som tager 10 minutter og hvis man har lidt mere tid, så kan turbåden ”Friheden” varmt anbefales eller en flot cykeltur på 10 km langs fjorden.

Ejendommen:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Er opført i 1936, men 90 % ombygget i 2007. De sidste 10 % er ombygget i slutningen af 2017 / start 2018. Der er indlagt offentlig vand og vandafledning. Opvarmning sker via varmepumpe og el-/vand baseret gulvvarme. Fiber internet (50/50) - wi-fi. Tv med 17 programmer, appel-tv og netflix er indlagt. Multiroom-højttaler - Bluetooth 4.0, Wi-Fi,

AirPlay. Der finde flagstang, loungeområde (4 pladser) med pejs/grill, 4 spisepladser i forhave, 4-6 spisepladser i baghave, 2 solsenge, Fat Boy hængekøje, Char-Broil gasgrill med 5 blus, Weber kuglegrill og Eva trio grill, udespa med plads til 6 personer, udendørs brus/badekar med koldt og varmt vand, trampolin og kajak på ejendommen.

Planløsning:                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Stueplan består af et indgangsparti med dobbeltdør, flisegulv (gulvvarme), klædeskab og adgang til cafe-terrasse. Overdækket (glastag) terrasse med køkken, 4 spisepladser, flisegulv (gulvvarme) 2 dobbeltdøre til terrasse og baghave, kølefryseskab, induktionskogeplade, indbygningsovn, komi ovn, opvaskemaskine, 2 kaffemaskiner (nespresso),lender, brødrister, service m.m. Stue med chaiselong-sofa, spiseplads (4-8 pladser), 42” fladskærms-TV. Børneværelse med sovesofa  / dobbelseng 190x20

MINDRE OG BILLIGERE ANDELSLEJLIGHED I KBH. K. - KAN INDGÅ I EN HANDEL

UNIK INDUSTRIEL ”NEW YORKER” LEJLIGHE

VELEGNET TIL BL.A. SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE                                                                                                                                                                                                                            

156 M2 OG 2 PLAN

INGEN TRAFIKSTØJ – I ANDEN RÆKKE FRA GADEN

NABOEN ER KONGENS HAVE OG ROSENBORG SLOT

Beliggenheden:                                                                                                                                                                                                                                                                                                               En perfekt placering midt i et af tidens mest besøgte områder i indre København. Her er de fleste attraktiviteter og nødvendigheder indenfor kort gå-afstand, såsom Ørstedsparken, Kongens Have, Botanisk Have, Øster Anlæg, Søerne, Torvehallerne og ikke mindst Nørreport Station, som er adgangen til hele Danmark på kortest mulige tid. 

Ejendommen:                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Består af et forhus som er opført i 1883, og et baghus af senere årgang, som er adskilt af en gårdhave. Baghuset har netop afsluttet en omfattende facaderenovering, hvoraf lejlighedens andel er betalt. I samme forbindelse, så har foreningen besluttet at opdele de to huse, da de kræver forskellig vedligeholdelse som ikke er samtidig. Næste projekt i foreningen er forskønnelse af gårdhaven. Fællesfaciliteter: Dørtelefon, kælderrum, tørrerum, badefaciliteter og toilet, gårdhave og cykelstativer og cykelkælder. Udlejning er: Tilladt, med begrænsninger. Husdyrhold: Kræver tilladelse.                                                                                                                                                                                                           Lejligheden:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Er opført i en industriel bygning, med bl.a. overdimensionerede loftsdrager og vægge, som er med til at skabe en helt unik lejlighed, som leder tankerne mod New York.            Planløsning:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 De 2 plan byder i den øvre del på en entré, i åben forbindelse til opholdsarealet, som delvist er adskilt til alrummet af det flotte køkken med hvide elementer. I forbindelse med alrummet, findes et soveværelse, som kan aflukkes med en dobbeltdør og et smukt trappeforløb til lejlighedens nedre del. Gulvene er belagt med sildebensparket, og lyset strømmer ind fra de 3 franske altaner med dobbeltdøre.                                                                                                                                                                                                                                 I den nedre del, findes et trapperum med mange anvendelsesmuligheder. Et usædvanligt stort badeværelse med gulvvarme, fritstående badekar, bruseniche og vaskesøjle samt et værelse med skabe og separat facadedør.

 

STØRRE ANDELSLEJLIGHED KAN EVENTUELT INDGÅ I EN HANDEL

GAMMELHOLM - ET AF DE ABSOLUT MEST EFTERTRAGTEDE KVARTERER I KØBENHAVN K.
VELHOLDT EJENDOM MED BL.A. HELT NYE VINDUER MOD GÅRDEN.
ÆLDRE FORENING MED GOD ØKONOMI
GOD PLANLØSNING, DELEVENLIG OG MED MULIGHED FOR 4 VÆRELSER
SYDVENDTE STUER MED GODT LYSINDFALD
STORT KØKKEN ALRUM, MED DIREKTE ADGANG TIL GÅRDANLÆG
Område:
Det gamle flådeområde Gammelholm anses med rette af mange for, at være et af de absolutte bedste kvarterer i Kbh. K. En fredfyldt oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnen, som er parisisk inspireret med brede gader og elegante facader. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg, Kastellet, Chr. Havn og Holmen. Havnepromenaden for enden af gaden, har fantastisk udsigt og plads til både rekreation samt fysisk udfoldelse. Samme sted finder man inderhavnsbroen - også kaldet "kyssebroen", som forbinder området til Christianshavn, Holmen og Christiansholm / papirøen, hvor Københavns næste store attraktion - et vand-kulturhus - åbner i 2023, som vil rumme både udendørs havnebad, indendørs svømmehal med havneudsigt og foreningsfaciliteter.
 
Ejendommen:
Blev i opført i 1873 og har siden da gennemgået kontinuerlig vedligeholdelse, hvorved den stadig fremtræder smuk og velholdt. I 1968 blive andelsforeningen som består af 1 opgang / 10 lejligheder stiftet. En veldrevet forening med en rigtig god og sikker økonomi. Huset er en del af et større gårdanlæg - som er præmieret. Fællesfaciliteter: Gårdhave. Legeplads. Loftsrum. Cykelopbevaring. Dørtelefoner.

Indretning:

Entre og fordelingsgang, med stort garderoberum (kan omdannes til værelse).  Stort køkken alrum med direkte adgang til præmieret gårdanlæg, som er et eldorado for både børn og voksne. Klassisk badeværelse med terrazzogulv, badekar, vaskemaskine og vindue.

Værelse i en god størrelse. Dejlig opholdsstue en suite med stort soveværelse. Alle 3 rum er sydvendt og har derved et godt lysindfald. Lejligheden har stor loftshøjde, flotte stuklofter og malede plankegulve.


Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.