ARKITEKTTEGNET LIEBHAVERVILLA - MILIJØVENLIGT LAVENERGI

ARKITEKTTEGNET LIEBHAVERVILLA

MILIJØVENLIGT LAVENERGIHUS – INGEN UDGIFTER TIL STRØM

236 M2 SAMLET BYGNINGSAREAL

STRAND OG LYSTBÅDHAVN FOR ENDEN AF VEJEN

KUN 9,7 KM FRA KONGENS NYTORV

Beliggenheden:                                                                                                                             

Er ideel for familier som ønsker at bo ved hav/strand, og som vil undgå trafikpropperne på de Københavnske indfaldsveje. Kvarteret har gode offentlige og private skoler.

Ejendommen:                                                                                                                          

Er opført fra bunden med fuld fokus på minimal vedligehold, miljøbelastning og forbrug af energi. Således er der bl.a. installeret Finsk masseovn, 5000 l. opsamlingstank til regnvand, 9kw solceller og strømlagring. Taget er belagt med smukt sedum og der er gulvvarme overalt, som kan anvendes supplerende. Alle vinduer er udført i aluminium ud- og indvendigt, og har elektriske persienner.


Planløsning:                                                                                                                          

Stueplanet byder på en usædvanlig stor kombination af stue og køkken alrum, hvor loftshøjden på optil 5 meter, trappen til 1 sal., 3 skylights og 4 skydedøre til haven giver rummet en helt enestående dimension. I åben forbindelse findes et eksklusivt køkken fra Nolte, med bl.a. dampovn og vinkølere. Endvidere findes der et bryggers med udgang, 3 værelser, badeværelse, entré og teknikrum. Der er om nødvendigt mulighed for at inddrage hobbyrummet (12 m2) og garagen (30 m2) til beboelse eller erhverv. På 1 salen findes der et afsnit med udsigt udover køkken alrummet, som f.eks. kan anvendes til kontor. Stort forældresoveværelse samt badeværelse med både badekar og oval bruseniche med skylight.

Etageadskillelsen er støbt for at reducere eventuelle støjgener.

EKSKLUSIVT ARKITEKTTEGNET STRANDHUS

I 2 RÆKKE / 100 METER FRA EN AF SJÆLLANDS BEDSTE STRANDE

EN AF DE BEDST BELIGGENDE GRUNDE PÅ LUNGSHAVE UDSTYKNINGEN

FOR ENDEN AF BLIND VEJ – MED MINIMAL TRAFIK OG STØV

300 METER TIL HAVNEN, 2 LYSTBÅDHAVNE, FISKERMILJØET, SPISESTEDER OG CAFÉER

HELÅRSISOLERET - KAN ANVENDES HELE ÅRET RUNDT

KUN 10 KM / 15 MINUTTER FRA NÆSTVED

KUN 90 KM / 75 MINUTTER FRA KØBENHAVN

Området:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Karrebæksminde og Enø er med rette kendt for, at være et at de mest udsøgte feriesteder på Sjælland, fordi det har så uendelig meget mere at byde på.

Det et aktivt sted for både børn og voksne, hvor man tilføres en ubeskrivelig opløftende stemning af miljøet som omkranses af de bedste strande, et fredet overdrev og naturreservat, en smuk fjord som er vandforbindelsen til Næstved, skov og baske skråninger samt en aktiv og idyllisk havn med vippebro. Indenfor 15 km er der yderlig en lang række af attraktioner – bl.a. Gavnø- og Holsteinsborg Slot, Herlufsholm Kostskole, Næstveds historiske bymidte, Susåen, 2 golfbaner og Bonbon land.

Beliggenheden:                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Ejendommen ligger på en af Enø’s gamle og meget eftertragtede strandgrunde – et idyllisk og berigende sted hvor der er frit valg mellem afslapning, aktiviteter eller oplevelser for alle uanset hvilken aldersgruppe man befinder sig i. Ejendommen ligger i 2 række mod havet (sydvest) og dermed i læ for vinden. Der et begrænset havkik fra huset. Mod nord/øst og fjorden, har man en fri og flot udsigt udover den naturlige eng (myg er en sjælden plage) og dermed ingen beboelse. På motionssiden er der specielt gode forhold for vandre- og løbeture, cykelsport og alle typer vand- samt sejlsport på enten det bølgende hav eller den stille fjord. Området byder endvidere på helt nyt multisportsanlæg, sportshal, kirke, 2 supermarkeder. Bådplads kan lejes 200 meter fra ejendommen i en af de 2 lystbådehavne. Der er halvtimes drift på busforbindelsen til Næstved som tager 10 minutter og hvis man har lidt mere tid, så kan turbåden ”Friheden” varmt anbefales eller en flot cykeltur på 10 km langs fjorden.

Ejendommen:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Er opført i 1936, men 90 % ombygget i 2007. De sidste 10 % er ombygget i slutningen af 2017 / start 2018. Der er indlagt offentlig vand og vandafledning. Opvarmning sker via varmepumpe og el-/vand baseret gulvvarme. Fiber internet (50/50) - wi-fi. Tv med 17 programmer, appel-tv og netflix er indlagt. Multiroom-højttaler - Bluetooth 4.0, Wi-Fi,

AirPlay. Der finde flagstang, loungeområde (4 pladser) med pejs/grill, 4 spisepladser i forhave, 4-6 spisepladser i baghave, 2 solsenge, Fat Boy hængekøje, Char-Broil gasgrill med 5 blus, Weber kuglegrill og Eva trio grill, udespa med plads til 6 personer, udendørs brus/badekar med koldt og varmt vand, trampolin og kajak på ejendommen.

Planløsning:                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Stueplan består af et indgangsparti med dobbeltdør, flisegulv (gulvvarme), klædeskab og adgang til cafe-terrasse. Overdækket (glastag) terrasse med køkken, 4 spisepladser, flisegulv (gulvvarme) 2 dobbeltdøre til terrasse og baghave, kølefryseskab, induktionskogeplade, indbygningsovn, komi ovn, opvaskemaskine, 2 kaffemaskiner (nespresso),lender, brødrister, service m.m. Stue med chaiselong-sofa, spiseplads (4-8 pladser), 42” fladskærms-TV. Børneværelse med sovesofa  / dobbelseng 190x20

MINDRE OG BILLIGERE ANDELSLEJLIGHED I KBH. K. - KAN INDGÅ I EN HANDEL

UNIK INDUSTRIEL ”NEW YORKER” LEJLIGHED

VELEGNET TIL BL.A. SELVSTÆNDIGE ERHVERVSDRIVENDE                                                                                                                                                                                                                            

156 M2 OG 2 PLAN

INGEN TRAFIKSTØJ – I ANDEN RÆKKE FRA GADEN

NABOEN ER KONGENS HAVE OG ROSENBORG SLOT

Beliggenheden:                                                                                                                                                                                                                                                                                                               En perfekt placering midt i et af tidens mest besøgte områder i indre København. Her er de fleste attraktiviteter og nødvendigheder indenfor kort gå-afstand, såsom Ørstedsparken, Kongens Have, Botanisk Have, Øster Anlæg, Søerne, Torvehallerne og ikke mindst Nørreport Station, som er adgangen til hele Danmark på kortest mulige tid. 

Ejendommen:                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Består af et forhus som er opført i 1883, og et baghus af senere årgang, som er adskilt af en gårdhave. Baghuset har netop afsluttet en omfattende facaderenovering, hvoraf lejlighedens andel er betalt. I samme forbindelse, så har foreningen besluttet at opdele de to huse, da de kræver forskellig vedligeholdelse som ikke er samtidig. Næste projekt i foreningen er forskønnelse af gårdhaven. Fællesfaciliteter: Dørtelefon, kælderrum, tørrerum, badefaciliteter og toilet, gårdhave og cykelstativer og cykelkælder. Udlejning er: Tilladt, med begrænsninger. Husdyrhold: Kræver tilladelse.                                                                                                                                                                                                           Lejligheden:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Er opført i en industriel bygning, med bl.a. overdimensionerede loftsdrager og vægge, som er med til at skabe en helt unik lejlighed, som leder tankerne mod New York.            Planløsning:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 De 2 plan byder i den øvre del på en entré, i åben forbindelse til opholdsarealet, som delvist er adskilt til alrummet af det flotte køkken med hvide elementer. I forbindelse med alrummet, findes et soveværelse, som kan aflukkes med en dobbeltdør og et smukt trappeforløb til lejlighedens nedre del. Gulvene er belagt med sildebensparket, og lyset strømmer ind fra de 3 franske altaner med dobbeltdøre.                                                                                                                                                                                                                                 I den nedre del, findes et trapperum med mange anvendelsesmuligheder. Et usædvanligt stort badeværelse med gulvvarme, fritstående badekar, bruseniche og vaskesøjle samt et værelse med skabe og separat facadedør.

 

SUPER BILLIG ANDEL - SOM KAN OVERTAGES HURTIGT

USÆDVANLIG FLOT OG GODT RÆKKEHUS FRA 2008

PÅ STILLE OG BØRNEVENLIG BELIGGENHE

OVERDÆKKET ALTAN

FLOT SYDVENDT UDSIGT

EGEN P-PLADS OG OPBEVARINGSSKUR


Byen:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Næstved er grundlagt i 1135 og ligger i en yderst naturskøn del af Sydsjælland, hvor - Sjællands længste å - Susåens 83 km lange løb ender i fjorden, som forbinder havnen og ferieperlen Karrebæksminde, som sammen med Gavnø og Herlufsholm er byens største attraktioner og vartegn. Med et stort opland og mere en 50.000 indbyggere, er det Sjællands femtestørste by og den uofficielle "hovedstad" på Sydsjælland. Byen har et driftigt handelsliv med mange arbejdspladser og gode uddannelses muligheder. Med kun 80 kilometer / 55 minutter med det offentlige til Kongens Nytorv i København, så er byen ligeledes en stor pendler by - med mere en 5.000 rejsende hver dag.

Beliggenheden:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Ejendommen ligger i et af byens nyeste kvarterer - som i daglig tale kaldes "Stjernekvarteret", hvor bl.a. Næstved storcenter også er placeret. Der er hurtig adgang til omfartsveje, motorvej og kort afstand til de smukke omgivelser i Herlufsholm, hvor også kostskolen, Lille Næstved skole og Susåen ligger. Indkøbsmuligheder, skole, børnehave og vuggestue findes indenfor få hundrede meter.

Ejendommen:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Er opført i eksklusiv og moderne stil med store glas partier, hvide facader og ensidig taghældning i savtakket arkitektur. Foreningen som består af 20 lejligheder, er professionelt drevet, med fokus på omkostninger og stabilitet i boligafgiften. Fællesfaciliteterne omhandler: Egen og fælles P-pladser. Opbevaringsskur. Grønne arealer og legeplads. Husdyrhold er: Tilladt - med begrænsninger. Udlejning er: Tilladt - med begrænsninger.

Rækkehuset:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Er tegnet med henblik på, at skulle være et godt sted for mennesker at opholde sig. Således er lysindfaldet, varmefordeling, rum- og udearealer prioriteret højt, med bl.a. store vinduespartier og stor loftshøjde. Opvarmningen sker via vandbaseret gulvvarme, som opvarmes med eget gasfyr. Stofa, Fibai mf. leverer tv / internet.

Planløsning:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Entré med indbygget skab. Skøn stue i åben forbindelse til køkkenet, med optil 4 meters loftshøjde (mulighed for en hems), fantastisk lysindfald, direkte adgang til den overdækkede altan. Smagfuldt køkken i god størrelse og med alt i hårde hvidevarer. Soveværelse med plads til skabe. 2 gode børneværelser i en størrelse som kan opfylde de fleste ønsker. Stort badeværelse med bruseniche og skabe. Bryggers med vask, skabe og vaskemaskine.

 

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.

Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed, sommerhus eller byggegrund, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk  - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende