Borgmestervangen 20, 2. tv., 2200 København N

SOLGT PÅ FØRSTE FREMVISNING - LIGNENDE SØGES

PERFEKT DELELEJLIGHED
GOD FORENING MED LAVE BOLIGAFGIFTER
MANGE FÆLLESFACILITETER OG SKØN GÅRDHAVE

BELIGGENHEDEN: Er yderst central med kort afstand og hurtig transport til resten af København, uanset om man benytter bil, kommende Metro, bus, eller f.eks. den 9 km lange og fantastiske grønne cykelsti med kun 7 vejkryds, som går fra Valby til Østerbro. Området er i kraftig udvikling og senest er det trefarvede multifunktions byrum "Superkilen" åbnet. Aktivitetsområdet "Banana Park" er ligeledes en af mange forbedringstiltag. Lejligheden ligger kun 100 meter fra den kommende Metro station.
EJENDOMMEN: A/B Lersøgård administreres professionelt, og ejendommen fremtræder meget velholdt med bl.a. nyere vinduer og nyanlagte gårdhaver - hvor der er fritgående høns. Foreningen drøfter etablering af altaner til gårdsider. Fællesfaciliteterne omhandler; Dørtelefoner. Videoovervågning af bygninger og opgange. Loft- og kælderrum. Cykelskur. Barnevognsrum. Nyrenoveret gårdhave med fritgående høns. Legeplads. Børneklub. 1 og 2 værelses hotellejligheder . Vaskeri med net-bookning og park-net (net og tv - direkte betaling). Udlejning: afventes. Husdyrhold afventes.
LEJLIGHEDEN: Er en veldisponeret 3 værelses på en stille beliggenhed og med et dejligt lysindfald fra en næsten fri udsigt. Lyst køkken med mange elementer. Godt badeværelse med bruseniche, som oprindeligt af. Stor stue (oprindeligt 2 - kan reetableres) med et skønt lysindfald. Soveværelse med rigeligt plads til klædeskabe. Opholdsrum har plankegulve under de faste tæpper.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har et specielt godt tilbud i denne måned.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.