Peder Skrams Gade 1, 4. MF., 1054 København K

SOLGT PÅ 23 DAGE TIL MAX PRIS (VI HAR RIGTIG MANGE KØBEKLARE KUNDER TIL GAMMELHOLM)

ET AF DE ABSOLUT MEST EFTERTRAGTEDE KVARTERER I KØBENHAVN.

TOTALRENOVERET EJENDOM OG
EKSKLUSIV LEJLIGHED MED 2 BADEVÆRELSER, FRI UDSIGT OG OPTIMAL PLANLØSNING

USÆDVANLIG STOR OG SMUK GÅRDHAVE

Området:
Det gamle flådeområde Gammelholm anses af mange for at være et af de absolutte bedste kvarterer i Kbh. K. En stille oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnepromenaden, som er parisisk inspireret med brede gader, elegante facader og store grønne baggårde. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg og Kastellet. Havnepromenaden er nyanlagt med fantastisk udsigt og plads til både rekreation og fysisk udfoldelse. I slutningen af 2014 åbner den nye gang- og cykelbro, som vil forbinde området til Christianshavn og Holmen.
Ejendommen: Som er opført i 1880 i smuk Victoriansk stil, gennemgik en totalrenoveret i 2005 hvorved den stadig er i perfekt stand.. Efterfølgende blev andelsforeningen som består af 2 opgange stiftet. En veldrevet forening med styr på økonomien. Ejendommen er en del af et af Københavns bedste og største gårdanlæg - et eldorado for såvel børn som voksne. Fællesfaciliteter: Dørtelefoner. Elevatorer. Gårdhave. Legeplads. Cykelopbevaring. Lejligheden: Er en højtliggende - 4 sal. - hjørnelejlighed med fantastisk lysindfald og udsigt til Nyhavn, Charlottenborg samt Det Kgl. Teater. Forbindelsen til lejligheden sker via elevatoren eller den elegante omkransende trappe. Totalrenoveringen af lejligheden er udført med de bedste materialer og med stor respekt for ejendommen alder samt stil. Planløsning: Entré og garderobe. Badeværelse med gulvvarme, toilet og bruseniche. Stort køkken alrum med lyseelementer og eksklusive hårde hvidevarer. Værelse med skabe. Hjørnestue med optimalt lys og udsigt, adskilt fra alrummet med fransk dobbeltdør. Stort soveværelse med god plads til skabe. Tilstødende badeværelse med gulvvarme, toilet, 2 håndvaske, bruseniche og vaskesøjle. Lejlighedens oprindelige stuklofter er bevaret og gulvene er nye eksklusive egetræsgulve.

Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GundeogGunde.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har specielle gode tilbud i denne måned.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.