Herluf Trolles Gade 2, 2. th., 1052 København K

OVERTAGET FRA KÆDEMÆGLER - SOLGT TIL MAX. ANDELSVÆRDI

EKSKLUSIV LEJLIGHED I GOD STAND

MEGET VELEGNET SOM DELELEJLIGHED

OPTIMAL PLANLØSNING OG STOR FRANSK ALTAN

ET AF DE ABSOLUT MEST EFTERTRAGTEDE KVARTERER I KØBENHAVN

TOTALRENOVERET EJENDOM OG LEJLIGHED

USÆDVANLIG STOR OG SMUK GÅRDHAVE

OMRÅDET:
Det gamle flådeområde Gammelholm anses med rette af mange for at være et af de absolutte bedste kvarterer i Kbh. K. En fredfyldt oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnepromenaden, som er parisisk inspireret med brede gader, elegante facader og store grønne baggårde. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg, Kastellet, Chr. Havn og Holmen. Havnepromenaden er nyanlagt med fantastisk udsigt og plads til både rekreation og fysisk udfoldelse. I år åbner den nye gang- og cykelbro, som vil forbinde området til Christianshavn og Holmen.
EJENDOMMEN: Som er opført i 1880 i smuk victoriansk stil, gennemgik en totalrenovering 2003 og er efterfølgende vedligeholdt til perfekt stand.. Efterfølgende blev andelsforeningen, som består af 2 opgange / 30 lejligheder stiftet. En veldrevet forening med styr på økonomien. Andelsværdien er beregnet ud fra 85 % af den offentlige vurdering. Ejendommen er en del af et af Københavns bedste og største gårdanlæg - et eldorado for såvel børn som voksne. Fællesfaciliteter: Dørtelefoner. Elevatorer. Gårdhave. Legeplads. Cykelopbevaring og kælderrum. Kabel-tv (You-See). Bredbånd kan tilkøbes for kr. 75,00 mdr. Husdyrhold er tilladt med begrænsninger. Udlejning er tilladt op til 2 år i særlige tilfælde. Foreningens hjemmeside: www.psgab.dk LEJLIGHEDEN: Er en højtliggende - 2. sal´s - lejlighed med skønt lysindfald fra både gård og gade. Forbindelsen til lejligheden sker via elevatoren eller den elegante trappe. Totalrenoveringen af lejligheden er udført med de bedste materialer og med stor respekt for ejendommen alder samt stil. Der afskrives IKKE på de oprindelige renoveringer i lejlighederne, PLANLØSNING: Entré og garderobe. Badeværelse med gulvvarme, toilet, glasbruseniche og vaskesøjle. Dejligt køkken med flotte hvide elementer, eksklusive hårde hvidevarer i rustfri stål og med adgang til alrummet via 2 franske døre. Hyggeligt alrum med plads til større sammenkomster. Værelse i en god størrelse med dobbeltfløjet fransk altan og klædeskab. Hyggelig opholdsstue, adskilt fra alrummet med fransk dobbeltdør. Lejlighedens oprindelige stuklofter er bevaret og gulvene er nye eksklusive egetræsgulve.
Dette er en af ganske få lejligheder, hvor både beliggenhed, stand, planløsning, faciliteter m.m. går op i en højere enhed.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har et ualmindeligt godt tilbud i denne måned.
,

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.