Peder Skrams Gade 1, 1. mf., 1054 København K

SOLGT PÅ 6 DAGE TIL MAX PRIS (VI MANGLER LEJLIGHEDER PÅ GAMMELHOLM - TIL KØBEKLARE KUNDER)

ET AF DE ABSOLUT MEST EFTERTRAGTEDE KVARTERER I KØBENHAVN

TOTALRENOVERET EJENDOM OG LEJLIGHED

EKSKLUSIV LEJLIGHED MED 2 BADEVÆRELSER, "FRI" UDSIGT OG OPTIMAL PLANLØSNING

USÆDVANLIG STOR OG SMUK GÅRDHAVE

Området:
Det gamle flådeområde Gammelholm anses med rette af mange for, at være et af de absolutte bedste kvarterer i Kbh. K. En stille oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnepromenaden, som er parisisk inspireret med brede gader, elegante facader og store grønne baggårde. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg, Kastellet. Chr. Havn. Holmen. Havnepromenaden er nyanlagt med fantastisk udsigt og plads til både rekreation og fysisk udfoldelse. I år åbner den nye gang- og cykelbro, som vil forbinde området til Christianshavn og Holmen.
Ejendommen: Som er opført i 1880 i smuk victoriansk stil, gennemgik en totalrenovering 2003 og er efterfølgede vedligeholdt til perfekt stand.. Efterfølgende blev andelsforeningen som består af 2 opgange / 30 lejligheder stiftet. En veldrevet forening med styr på økonomien. Andelsværdien er beregnet ud fra 85 % af den offentlige vurdering. Ejendommen er en del af et af Københavns bedste og største gårdanlæg - et eldorado for såvel børn som voksne. Fællesfaciliteter: Dørtelefoner. Elevatorer. Gårdhave. Legeplads. Cykelopbevaring og kælderrum. Kabel-tv (You-See). Bredbånd kan tilkøbes for kr. 75,00 mdr. Husdyrhold er tilladt med begrænsninger. Udlejning er tilladt op til 2 år i særlige tilfælde. Lejligheden: Er en højtliggende - 1 sals. - hjørnelejlighed med fantastisk lysindfald og udsigt til Nyhavn, Charlottenborg samt Det Kgl. Teater. Forbindelsen til lejligheden sker via elevatoren eller den elegante omkransende trappe. Totalrenoveringen af lejligheden er udført med de bedste materialer og med stor respekt for ejendommen alder samt stil. Der afskrives IKKE på de oprindelige renoveringer. Planløsning: Entré og garderobe. Badeværelse med gulvvarme, toilet og bruseniche/vaskesøjle. Stort køkken alrum med lyse elementer og eksklusive hårde hvidevarer. Værelse i en god størrelse. Hjørnestue med optimalt lys og udsigt, adskilt fra alrummet med fransk dobbeltdør. Stort soveværelse med god plads og skab. Tilstødende badeværelse med gulvvarme, toilet og badekar. Lejlighedens oprindelige stuklofter er bevaret og gulvene er nye eksklusive egetræsgulve.
Dette er en af ganske få lejligheder, hvor både beliggenhed, stand, planløsning m.m. går op i en højere enhed.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har et specielt godt tilbud i denne måned.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.