Skovbrynet 22, 2. TH., 4700 Næstved

2 KØBERE - VI SØGER FLERE LEJLIGHEDER I SKOVBRYNET !.

BILLIG ANDELSBOLIG MED LAV BOLIGAFGIFT
GOD STAND OG PLANLØSNING
CENTRAL BELIGENHED I NATURSKØNT OMRÅDE
VELHOLDT EJENDOM MED GODØKONOMI
MANGE FÆLLESFACILETETER

BYEN: Næstved er grundlagt i 1135 og ligger i en yderst naturskøn del af Sydsjælland, hvor - Sjællands længste å - Susåens 83 km lange løb ender i fjorden, som forbinder havnen og ferieperlen Karrebæksminde, som sammen med Gavnø og Herlufsholm er byens største attraktioner og vartegn. Med et stort opland og mere en 50.000 indbyggere, er det Sjællands fjerdestørste by og den uofficielle "hovedstad" på Sydsjælland. Byen har et driftigt handelsliv med mange arbejdspladser og gode uddannelses muligheder. Med kun 80 kilometer / 55 minutter med det offentlige til Kongens Nytorv i København, så er byen ligeledes en stor pendler by - med mere en 5.000 rejsende hver dag.
BELIGGENHEDEN:
Er yderst centralt, med kun 10-20 minutters gang til stationen, Herlufsholmskoven, Næstved Storcenter og den pulserende bymidte.
Offentlig transport, dagligvarebutikker, institutioner og skole findes indenfor 500 meter.
Der er god og hurtig forbindelse til motorvejsnettet via byens omfattende ringvejssystem.

EJENDOMMEN:
De fem blokke i Skovbrynet blev opført i 1962 af murermester Aage Sørensen. I starten af 1970'erne var der også tilknyttet swimmingpool til ejendommen, men denne er siden blevet nedlagt. I 1990 overgik ejendommen fra udlejningsejendom til andelsboligforening. Der er efterfølgende blevet tilbygget større altaner med foldeglas, udskiftning af vinduer, renovering af vej, fundament og facade med øget isolering og meget mere. Senest er fyret udskiftet.
Der er stadig masser af forbedringer i sigte - både "need to do" og "nice to do", men med en så sund økonomi, som den der er i foreningen, så er dette ikke noget der skaber bekymring i foreningen.

FORENINGEN: Andelsboligforeningen Skovbrynet 2-60, blev stifteti 1990 og består af 235 andelslejligheder, 6 erhvervslejemål samt 8 boliglejemål fordelt på de 5 blokke. Der findes flere forskellige lejlighedstyper - fra 1-værelses lejligheder på 30 kvm. op til 4-værelses lejligheder på 120 kvm, som er velegnet til såvel studerende, yngre par, børnefamilier som pensionister, hvilket giver en beboersammensætning som fordeler sig jævnt på alle aldersgrupper. Fællesfaciliteterne omhandler: P-pladser. 45 Garager (betaling). Vaskeri (betaling). Tørrekældre. Kælderrum. Cykelkældre. Grønne arealer med bl.a. en legeplads. Fællesantenne. Bredbånd (betaling). Til alle lejligheder hører mindst én altan, der alle er vendt mod sydvest. Der bydes på masser af aktiviteter, hvor blandt andet fritidsudvalget, som også støttes af foreningen, står for alt lige fra små aktiviteter som fælles grill og bål til større aktiviteter som loppemarked. Foreningen er professionelt administreret og har styr på økonomien. Udover en bestyrelse på fem medlemmer - heraf en formand - og to suppleanter, er der i dag tilknyttet to fuldtidsansatte varmemestre til foreningen, der varetager daglig vedligehold og drift. Udlejning er: Tilladt med begrænsninger. Husdyrhold er: Er ikke tilladt - med undtagelse af indekatte. Andelskroneværdien er beregnet ud fra den offentlige vurdering. Foreningens hjemmeside: abskovbrynet.dk

LEJLIGHEDEN:
Er en højtliggende 2 sals lejlighed delvist uden naboer, med godt lysindfald fra både sydvest og nordøst og en rigtig god planløsning, hvor der er mulighed for 2 værelser udover stuen.

PLANLØSNING:
Entré og fordelingsgang med god skabsplads. Brusebadeværelse i en god størrelse. Ældre men velholdt køkken i åben forbindelse til alrummet - alrummet kan uden store omkostninger ændres til værelse. Stue med god plads til både spiseafdeling og sofagruppe. Altan med foldevinduer, så den kan anvendes hele året rundt. Godt værelse med skabsvæg.
Alle 3 opholdsrum har flotte trægulve.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.