Lungsgab 24, 4736 Karrebæksminde

SOLGT VIA KØBERKARTOTEK - PÅ FØRSTE FREMVISNING - VI HAR KØBERE STÅENDE TIL ALLE PRISKLASSER

SJÆLDENT UDBUDT LIEBHAVER SOMMERHUS

I FØRSTE RÆKKE TIL EN AF SJÆLLANDS BEDSTE STRANDE.

USÆDVANLIG HØJ KVALITET OG STANDARD

KUN 5 KVARTER FRA KØBENHAVN

Området:
Karrebæksminde og Enø er med rette kendt for at være et at de mest udsøgte feriesteder på Sjælland, fordi det har så uendelig meget mere at byde på.
Det er et aktivt sted for både børn og voksne, hvor man tilføres en ubeskrivelig opløftende stemning af miljøet, som omkranses af de bedste strande, et fredet overdrev og naturreservat, en smuk fjord, som er vandforbindelsen til Næstved, skov og barske skråninger samt en aktiv og idyllisk havn med vippebro.
Indenfor 15 km er der yderligere en lang række af attraktioner - bl.a. Gavnø og Holsteinsborg Slot, Herlufholm Kostskole, Næstveds historiske bymidte, Susåen, 2 golfbaner og Bonbon land.

Beliggenheden:
Ejendommen ligger på en af Enø's gamle og meget eftertragtede strandgrunde - et idyllisk og berigende sted, hvor der er frit valg mellem afslapning, aktiviteter eller oplevelser for alle uanset hvilken aldersgruppe man befinder sig i.
På motionssiden er der specielt gode forhold for løb, cykelsport og alle typer vand- samt sejlsport på enten det bølgende hav eller den stille fjord.
Området byder endvidere på helt nyt multisportsanlæg, sportshal, kirke, 2 supermarkeder samt et på vej.
Bådplads kan lejes 100 meter fra ejendommen i en af de 2 lystbådehavne.
Der er halvtimes drift på busforbindelsen til Næstved, som tager 10 minutter, og hvis man har lidt mere tid, så kan turbåden "Friheden" varmt anbefales eller en flot cykeltur på 10 km langs fjorden.

Ejendommen:
Efter en omfattende ombygning og renovering - svarende til en nybygning, hvor enhver m2 blev vendt og udnyttet optimalt, så fremstår ejendommen nu som et næsten nyt hus i flot og tidssvarende udførelse.
Facaden på de 1,5 plan er beklædt med hvidmalet træ. Sadeltaget er belagt med tagpap.
Der er indlagt offentlig vand og vandafledning. Opvarmninger sker via elektrisk gulvvarme, som kan suppleres med brændeovnen. Installation af varmepumpe er også muligt.
Ejendommen ligger på lejet grund, som kan tilkøbes af Næstved havn.

Planløsning:
Stueplanet består af et lyst og indbydende opholdsrum med loft til kip og adgang til hemsen og udstue. Køkken i eksklusiv kvalitet som ligger i åben forbindelse til stuen og som har direkte adgang til en mindre morgenterrasse. Udestue med adgang til terrasse, haven og stranden. Badeværelse som ligeledes er udført i eksklusiv kvalitet. 2 gode værelser samt. bryggers.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk , så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har et specielt godt tilbud i denne måned.