Bøgholmsvej 12A B., 4180 Sorø

OVERTAGET EFTER 2 KÆDEMÆGLERE - SOLGT FOR MERE END UDBUDT PRIS

IDYLLISK EJENDOM FOR ENDEN AF GRUSBELAGT VEJ PÅ SKOVGRÆNSEN

Omgivelserne
Sorø er en populær by med halvtimes togdrift til København (transporttid på 50 minutter) og hurtig adgang til motorvejen, gode skoler, fantastisk natur med skove og naturligvis de store søer, som bruges af roklubber, foreninger mm. Sorø har et rigt byliv med cafeer, biograf og spændende små butikker.

Beliggenheden
Ejendommen ligger i den attraktive bydel - Frederiksberg, hvor man er midt i den skønneste natur, som man kan ønske sig, men samtidig tæt på alt hvad man har brug for. På den ene side af ejendommen ligger skoven, og på den anden side har man alle hverdagens nødvendigheder med bl.a. kun få minutters gang til togstationen.

Ejendommen
Er et gedigent og moderniseret halvt dobbelthus opført i 1½ plan på en af Sorøs bedste adresser. En velindrettet og charmerende bolig med god pladsudnyttelse, og hvor alt er istandsat inden for de seneste år, blandt andet med flotte nyere plankegulve og fritlagte bjælker. De sprossede termovinduer lukker masser af lys ind, og alt fremtræder lyst og smagfuldt. Til ejendommen hører der endvidere en stor have, gårdsplads med hyggekrog, p-pladser, værksted på cirka 12 m² samt anneks på 18 m², som er velegnet til mange formål.

Planløsning, nederste plan
Hoveddøren til boligen fører ind i en entré med trappe op til øverste plan, samt adgang til badeværelse og køkken. Køkkenet er moderne med kogeø og åben forbindelse til spisestue og med udsigt til haven. Spisestuen ligger en suite med stuen, hvor der er brændeovn og udgang til en skøn sydvendt terrasse. Badeværelset er moderne, lyst og med stor bruseniche samt gulvvarme.

Planløsning, øverste plan (mulighed for 4 værelser - se alternativ planløsning)
Via trappen fra entréen kommer man op til hyggelig førstesal, som har flere anvendelsesmuligheder alt efter, hvilken planløsning man ønsker. Pt. består planløsningen af en møblerbar repos samt et stort soveværelse med indbyggede skabe, men kan uden stor besvær og omkostning ombygges, så der opnås op til 4 værelser.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE, tilbyder GRATIS vurdering af VILLA, VILLALEJLIGHED, RÆKKEHUS, SOMMERHUS, ANDELS- OG EJERLEJLIGHED på hele Sjælland, med henblik på SALG eller UDLEJNING.
Ønsker du at vide hvad vi kan sælge din nuværende ejendom til, så skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.