Se det digitale energimærke

Overgaden Oven Vandet 28, 3.

, 1415 København K

1 / 22
1 / 4
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
6.250.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Udbetaling 315.000
Brutto
i
24.559
Netto
i
22.064
Boligareal 129 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1730 /1976
Sagsnummer GGL1319
Ejendomstype Ejerlejlighed
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsværdiskat 1.750
Ejerforening 3.300
Skorstensfejning 167
Ejerudgifter i alt 5.217

EKSKLUSIV LEJLIGHED I MEGET VELHOLDT STAND

ENESTÅENDE BELIGGENHED - DIREKTE TIL KANALEN
FLOT UDSIGT TIL CHRISTIANS KIRKE
ENSRETTET GADE - MED BEGRÆNSET TRAFIK
EN AF CHRISTIANSHAVNS SMUKKESTE GÅRDHAVER
2 BADEVÆRELSER OG STORT KØKKEN ALRUM

Beliggenheden:
Christianhavn er en gammel fæstningsby, som blev grundlagt i 1618 efter en symmetrisk byplan, hvor kanaler og gader blev anlagt i rette vinkler, og hvor grave, volde og 12 bastioner skulle beskytte bydelen. Dette er i dag grundlaget for, at man intet andet sted i København finder et så unikt boligområde, med tilsvarende omgivelser og maritim stemning. Den centrale beliggenhed gør, at man det hele lige ved hånden - bl.a. Metroen, Kanalerne, Voldene, Amager Strandpark, havnebad, gode spisesteder og indkøbsmuligheder. Kvarteret er omkranset af Islands Brygge, Holmen/Refshaleøen, Gammelholm og Nyhavn/Frederiksstaden.
Ejendommen:
Er er opført i 4 etager med hvidmalet frontfacade og rødt tegltag. Den er løbende blevet vedligeholdt og fremtræder i absolut god stand. Foreningen som består af 1 opgang med 4 lejligheder, er veldrevet og har en god økonomi. Fællesfaciliteter: Dørtelefon, fælles kælderrum, privat gårdhave, cykelskure, gårdtoilet og fantastisk børnevenlig gårdhave som er fælles, med bl.a. flere legeområder og en kaninklub. Husdyrhold er: Tilladt - såfremt de ikke er til gene. Udlejning/forældrekøb er: Tilladt. Ingen fælleslån i foreningen. Mulighed for Yousee eller fibernet.
Lejligheden:
Har en god og fleksibel planløsning med bl.a. køkken alrum og 2 badeværelser, som gør den både familie- og delevenlig.
Entré med plads til overtøjet. Stort køkken alrum, med indbygget brændeovn, elementer fra det eksklusive italienske køkkenfirma Boffi og dobbelt fransk dør til stuen. Vidunderlig stue (mulighed for ekstra værelse) med udsigt til kanalen samt Christians Kirke. Soveværelse ligeledes mod kanalen, med skabsvæg og dobbeltdør til stuen. Køkken alrum, stue, og soveværelse har usædvanlige flotte sildebensparketgulve. Værelse mod gården i god størrelse. Indbydende badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vindue. Endnu et værelse bag køkkenet, hvor der også er et ældre badeværelse med toilet, samt et vaskerum. Der foreligger et arkitekttegnet projekt på renovering og ombygning badeværelse/toilet - bl.a. med delvis inddragelse at repos/bagtrappe, som tidligere er godkendt af myndighederne. Ny ansøgning og godkendelse er dog nødvendig.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering. 
kontakt
Herluf Trolles Gade 18
1052 København K.
 
Telefon:
+45
 91550555
CVR nummer:
35659234
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning