Se det digitale energimærke

Ørnevang 30, 2. 3.

, 3450 Allerød

1 / 10
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 58 m²
Værelser 2
Antal plan 1
Byggeår 1965
Altan Ja, 6 m²
P-plads Ja
Sagsnummer GGL5417
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 166
Ejendomsværdiskat 543
Antenneforening 163
Ejerforening 1.069
Administation af fælleslån 23
Fælleslån - Vinduesudskiftning mv. 148
Vandbidrag 305
Skadedyrsbekæmpelse 2
Ejerudgifter i alt 2.418

GOD INTERESSE - FLERE LEJLIGHEDER SØGES

STOR 2 VÆRELSES - VELEGNET TIL MANGE MÅLGRUPPER
SJÆLDENT UDBUDT - DER FINDES KUN 7 STYK I FORENINGEN
ALTAN - EN AF DE FÅ DER HAR DET
GOD STAND OG INDFLYTNINGSKLAR
VELDREVET FORENING MED RIMELIGE FÆLLESUDGIFTER
MANGE FÆLLESFACILITETER INKLUSIV SKØN HAVE

BELIGGENHEDEN: Lillerød ligger naturskønt og er hovedbyen i den nordsjællandske kommune Allerød, som har et befolkningstal på knapt 25.000 og som tilbyder 9 folkeskoler, 50 daginstitutioner, gymnasium, biograf, teater samt alt i dagligvarebutikker og sport. Et naturskønt område hvor man er omkranset af Store Dyrehave, Tokkekøb Hegn og Sjælsø'en. Fra lejligheden er der kort afstand til både motorvej og stationen (Allerød), hvorfra der er ca. 35 minutters kørsel med S-tog (10 minutters drift) til Københavns hovedbanegård.
EJENDOMMEN: De 123 lejligheder i E/F Ørnevang, administreres professionelt og ejendommen fremtræder i perfekt stand efter løbende vedligeholdelse og renovering. Taget er udskiftet i ca. 2000 og vinduer er udskiftet sidste år. Fællesfaciliteterne omhandler en skønt haveanlæg, legeplads, p-pladser, opbevaringsrum, cykelkælder, hobbyrum, samlingsrum, tørrerum, vaskekælder med nye maskiner (VM kr. 15 og TT kr. 0,33 /min). Udlejning er tilladt. Husdyrhold er tilladt.
LEJLIGHEDEN: En veldisponeret 2 værelses, som er betydelig større end gennemsnittet, hvorfor den er velegnet til de fleste målgrupper af enlige, par og små familier. Lejligheden har et dejligt lysindfald gennem de mange vinduer og udsigt til store grønne arealer. Både stue, værelse og køkken vender ud mod de grønne fællesarealer, hvorfor lejlighed er helt fri for trafikstøj.
PLANLØSNING: Entré med skab. Pænt nyere køkken med lyse elementer og i åben forbindelse til stuen. Stor opholdsstue med rigeligt plads til både sofagruppe og spisebord. Fra opholdsstuen er der adgang til den dejlige sydvest vendte altan som har kostet ca. kr. 150.000, hvor solen kan nydes fra ca. 12.00 til nedgang. Nydeligt badeværelse med bruseafsnit. Godt soveværelse med plads til klædeskab. Begge opholdsrum har flotte parketgulve.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering. 
kontakt
Herluf Trolles Gade 18
1052 København K.
 
Telefon:
+45
 91550555
CVR nummer:
35659234
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning