Birkedommervej 30, 3. TH., 2400 København NV

MEGET STOR EFTERSPØRGELSE - LIGNENDE SØGES

PERFEKT STUDIE- / DELELEJLIGHED
15 MINUTTER FRA KONGENS NYTORV
STILLE BELLIGGENHED
TÆT PÅ NATURSKØNNE OMGIVELSER

BELIGGENHEDEN:
Er dejlig central med kort afstand og hurtig forbindelse til resten af København, uanset om man benytter cykel, bil eller de gode offentlige forbindelser. Der er 5-10 minutters gang til skønne Utterslev Mose, den smukke kirsebær allé på Bispebjerg Kirkegård, Bellahøj svømmestadion og de mange sportstilbud i Grøndal multicenter.
EJENDOMMEN:
Foreningen administreres professionelt og har en god økonomi. Der er løbende udført vedligeholdelse og renovering, senest er tag, facade og opgange renoveret. Fællesfaciliteterne omhandler: Gårdhave. Gæstelejlighed. Fitnessrum. Hobbyrum. Vaskeri. Cykelkælder. Cykelværksted. Tørreloft. Tørrestativ og skur i gården til cykler og barnevogne. Legeplads. Tørrestativ i gården. Loftrum. Der er gode p-muligheder på vejen - som er uden for p-zone. Udlejning: Tilladt. Husdyrhold kræver tilladelse fra bestyrelsen.
LEJLIGHEDEN:
Er en veldisponeret og yderst delbar 2 værelses, på en stille beliggenhed og med et dejligt lysindfald. Godt køkken med hvide elementer og mange hårde hvidevarer inkl. vaskemaskine. Mindre brusebadeværelse med hvide fliser på gulv og vægge. 2 værelser i god størrelse, som henholdsvis vender mod gård- og gade. Lejligheden har termovinduer og flotte plankegulve i begge opholdsrum og entréen.
Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi forbi med et uforpligtende tilbud.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.