Mikkelhøj 6, Karrebæk, 4736 Karrebæksminde

SOLGT PÅ KUN 53 DAGE - I JULEPERIODEN

FLOT OG VELHOLDT ARKITEKTTEGNET VILLA

OPFØRT I DE BEDSTE MATERIALER

PÅ LUKKET STIKVEJ MED FJORDKIG.

Området:
Karrebæksminde og Enø er med rette kendt for, at være et at de mest udsøgte feriesteder på Sjælland, fordi der er så uendelig meget mere at byde på.
Men også uden for sommerperioden er det et aktivt sted for både børn og voksne, hvor man tilføres en ubeskrivelig opløftende stemning af miljøet som omkranses af de bedste strande, et fredet overdrev og naturreservat, en smuk fjord som er vandforbindelsen til Næstved, skov og barske skråninger samt en aktiv og idyllisk fiskerihavn.
Indenfor kort afstand er der yderligere en lang række af attraktioner - bl.a. Gavnø- og Holsteinsborg Slot, Herlufholm Kostskole, Næstveds historiske bymidte, Susåen, 2 golfbaner, Holmegård glasværk og BonBon-land.

Beliggenheden:
Ejendommen ligger midt i Karrebæksminde - på en eftertragtet og højtbeliggende udstykning, som skråner ned til den smukke fjord, der er stort set udsigt over fjorden fra alle rummene, hvor der er livlig aktivitet, altid noget nyt at se på eller tage sig til for alle aldersgrupper.
Karrebæksminde har alt nødvendigt i et lokalsamfund - så som vuggestue, børnehave, folkeskole, en meget aktiv idrætsforening bl.a. med et helt nyt multisportsanlæg, sportshal, kirke, diverse restauranter, lokalt bageri, 2 supermarkeder samt et nyt lavprismarked på vej.
Som beboer på Mikkelhøj har man adgang til privat bådebro, incl. opholdsområde med grillplads og altid mulighed for en bådplads kun 200 meter fra ejendommen - alternativt i en af de 4 øvrige lystbådehavne i Karrebæksminde eller Næstved.
Kort afstand til Næstved via busforbindelse, med stoppested lige over for ejendommen. Har man lidt mere tid, kan turbåden "Friheden" varmt anbefales eller en flot cykeltur på 10 km langs fjorden.

Ejendommen:
Er tegnet af den meget anerkendte Næstved arkitekt - Hugo Holkjær og opført i 1½ plan i 1976 med datidens bedste materialer.
Grundens 783 m2 er meget stilfuldt anlagt med velvalgt og passende beplantning.
De 195 m2 er fordelt med 115 m2 i stueplan og 80 m2 på førstesalen. Endvidere er den tidligere lukkede garage på 27 m2 inddraget, men indgår ikke i boligarealet.
Vejen er lukket og derfor yderst børnevenlig - endvidere forefindes stisystem hele vejen ud til skolen.

Planløsning:
Stueplanet består af hovedindgang til entré herfra adgang til gæstetoilet. Smuk hall - mursætning med indbygget brændeovn og åbent trappeforløb til førstesalens repos. Flot vinkelstue med dejligt lysindfald. Spisestue med plads til store sammenkomster, som kan adskilles til vinkelstuen af en foldedør. Ældre, men velholdt spisekøkken, med åben forbindelse til bryggers, en terrasse og ejendommens drivhus. Bryggers med egen indgang og stor grov vask, hvor fjordens friskfangede fisk kan renses, mens grillen varmes op. Tidligere garage, som gennem tiden har haft funktioner lige fra bordtennis og billardstue til nuværende værksted.
1. salen har loft til kip og består af 2 børneværelser (opr. 3 rum - kan reetableres) - det største af værelserne har overdækket balkon /svalegang ) stort forældresoveværelse med udgang til en kæmpe tagterrasse med både eftermiddags og aften sol, beliggende oven på garagens builduptag med skøn udsigt helt til Næstved.
Oprindeligt, men yderst velholdt badeværelse med både badekar og bruseniche.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud. NB. vi har et specielt godt tilbud i denne måned.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.